Köp nya Galaxy S9.

Nu är Samsungs nya toppmodeller här, Galaxy S9 och S9+.

Köp nya Galaxy S9.

T Fri frakt
Y Snabb leverans
R Betala med faktura
S Anpassade lösningar

Ha ett bra
uppkopplat liv.

Vi på Tre tror att det uppkopplade livet för oss närmare varandra, öppnar upp världen och möjliggör ett flexiblare liv. Därför arbetar vi varje dag för att våra 2 miljoner kunder ska kunna använda mobilen på ett smartare sätt, och för att vara den bästa partnern för ett bra uppkopplat liv.

Läs mer

Kostnadsfritt test-SIM.

Är du nyfiken på hur det fungerar att ringa, SMSa och surfa där ditt företag håller till? Det bästa sättet att ta reda på det är såklart att prova själv. Beställ ett Test-SIM och bedöm själv i lugn och ro.

Läs mer

Ditt mobila företag.

Hur kan Tre hjälpa ditt företag? Våra mobila företagslösningar är till för att din vardag ska vara så enkel och problemfri som möjligt. Läs mer om vad vi kan erbjuda inom telefoni, bredband, mobila växlar och mer därtill.

Läs mer

Växeln som passar alla företag.

Vår mobila växel 3FrontOffice hjälper dig hantera dina kundrelationer på ett proffsigt och enkelt sätt. En mobil växel är faktiskt till stor nytta även för dig utan anställda. Du får ett separat fastnummer för jobbsamtal, samtidigt som du får en professionell telefonsvarare och möjligheten att tidsstyra när ditt företag ska vara tillgängligt.

3FrontOffice