Gå till innehållet

10 år med Samsung Galaxy

Sedan 2010 har Samsung i sann utmanaranda flyttat gränserna för vad som är möjligt att göra med en smartphone. Modellerna har genom åren förbättrats och anpassats för att maximera upplevelsen av det som Samsung-användarna gör med sina mobiler.

Vi blickar tillbaka och listar Samsungs innovationer genom åren.

Kategorier: Digitalt liv

Publicerad 2021-03-25

Färgglad bakgrundsbild i orange och rosa.

2010 - Galaxy S

Som svar på tal till de som inte trodde att det var möjligt levererade Samsung en skärm med TV-kvalitet med sin allra första Galaxy-utgåva. Det kallar vi ett bra första försök! Galaxy S kom på andra plats på TIMES ”Top 10 Gadgets of 2010”.

2011 - Galaxy SII

För den andra Galaxy-modellen fokuserade Samsung på hastighet och batteritid. Resultatet blev en riktig succé och Tech Rader gav Samsung högsta möjliga betyg.

2012 - Galaxy SIII

Grafik är något som Samsung värderar högt och i 2012 års Galaxy-utgåva utvecklades skärmarna från TV-kvalitet till filmkvalitet med ännu bättre visningsupplevelse.

2013 - Galaxy S4

För att möta det digitala livets behov kom Samsung Galaxy S4 med en ännu snabbare processor och ett batteri med längre batteritid. När Galaxy S4 lanserades var det den snabbast säljande Samsung-mobilen genom tiderna.

2014 - Galaxy S5

Många trodde inte att det var möjligt att skapa en helt vattentålig smartphone, men 2014 bevisade Samsung motsatsen. Galaxy S5 var klassificerad enligt IP67 för damm- och vattenintrång och vi jublade över att slippa oroa oss för våra mobiler i regn och renoveringsdamm.

2015 - Galaxy S6

Många var trötta på smarttelefonernas hårda kanter och 2015 släpptes Galaxy S6 med förbättrad konstruktion och design med runda kanter.

2016 - Galaxy S7

Samsungs kameror har sedan start varit av hög kvalitet, men 2016 ville de utöka tiden för att använda dem. Galaxy S7 kom med en kamera som kunde ta fantastiska bilder även i miljöer med svag belysning och vi kunde äntligen ta fantastiska bilder oavsett tid på dygnet.

2017 - Galaxy S8 & S8+

Galaxy S8 och S8+ kom med en snyggare design med skärm från kant till kant och satte därmed ton för en helt ny design.

2018 - Galaxy S9 & S9+

I Galaxy S9 och S9+ integrerade Samsung en superslowmotion-kamera och gav därmed svar på tal till de som sa att det inte skulle gå. Nu kunde vi sakta ner tempot på våra filmer och uppleva vardagliga ögonblick på ett nytt episkt sätt.

2019 - Galaxy S10 & S10+

Idag är mobilen vår bästa vän och för att den ska orka hänga med hela dagen är Galaxy S10 och S10+ utrustade med ett intelligent batteri designat för 24 timmars användning. Med trådlös batteridelning kan du även dela batteri med andra enheter som stödjer trådlös laddning.

Framåt

Vi ser fram emot att se vad nästa generations Samsung Galaxy bjuder på och håller tummarna för att Samsung fortsätter utmana och flytta gränserna för vad man kan göra med en smartphone.

Relaterade inlägg

Nytt språk lagom till semestern?

Det är aldrig för sent att lära sig ett nytt språk. Även om du är ute i sista stund och planet mot okänd semesterort redan har lyft kan det vara skönt eller åtminstone tryggt att kunna repetera in enkla fraser för att göra resan bekvämare.

nomhusrouter står i bokhyllan

Mobilt bredband med obegränsad surf

Ja, det är sant. Hos oss hittar du bredband över det mobila nätet med obegränsad surfmängd. Du kan koppla upp din mobil, dator, surfplatta och andra prylar på vårt mobila bredband helt utan att oroa dig för att surfen ska ta slut.

Handla
© 2022 Hi3G Access AB.
All rights reserved.
Ha en trevlig onsdag!