Gå till innehållet

Apple Arcade

Spelar du på mobilen när du åker till och från jobbet? Har du kanske till och med tröttnat på alla dessa spel som ber dig om pengar i tid och otid? Reklamen som kommer upp precis när du ska få den perfekta raden i Candy Crush? Då kan Apple Arcade vara något för dig.

Kategorier: Mobila nyheter

Publicerad 2021-03-25 (Uppdaterad 2022-06-29)

iPhone 11 i flera olika färger - presenterade som en "bukett".

Populär speltjänst från Apple

Apple verkar också ha tröttnat på detta och har därför en prenumerations-tjänst för spel. Apple Arcade heter den och består av en kurerad lista med riktigt välgjorda spel. Allt från äventyrsspel till pussel finns representerat och alla spel har gemensamt att det inte kostar en krona mer än själva prenumerationstjänsten - som ger dig tillgång till över hundra spel i ett bibliotek som bara växer.

Spela i mobilen, surfplattan, datorn eller på din Apple TV

Det som gör denna tjänst lite extra härlig är att du kan koppla upp en vanlig spelkontroll till din iPhone, iPad, Mac eller Apple TV och sedan fortsätta ditt äventyr på resande fot utan handkontroll. Tjänsten fungerar på alla dina Apple-enheter vilket innebär att om du sitter och spelar Sayonara Wild hearts på din mobil så kan du enkelt koppla upp dig mot din Apple TV, plocka fram handkontrollen, luta dig tillbaka i soffan och fortsätta spela på din TV.

Våra favoritspel i Apple Arcade:

1. Sayonara Wildhearts

Ett spel med fantastisk musik och en fängslande spelmekanik. Ett musikspel där du ska vara en del av musiken.

2. Oceanhorn 2

Ett expansivt Zelda-liknande äventyr där du ska lösa pussel, puckla på monster och rädda världen!

3. Neo cab

I en värld där automatiserade bilar regerar så är du den sista föraren. Din bästa vän har försvunnit och ditt enda sätt att få tag i ledtrådar är genom passagerarna som väljer att åka med dig!

4. GRINDSTONE

Ett actionpussel-spel i stil med Candy crush men med en lite roligare och mer aktiv twist på just linjepussel-spelen. Roligt, och snabbt.

5. Sonic Racing

Ett klassiskt Kart racing-spel men med Sonic-karaktärer. Beroendeframkallande farter och riktigt bra banor gör detta till ett måste.

Relaterade inlägg

Baksidan på en av Galaxy S21-mobilerna mot en klocka för att illustrera den smarta batteritekniken som finns i mobilerna.

Jämför Samsung Galaxy S22 och S21

Hur står sig den nya S22-serien med fjolårets S21-serie? Vi har samlat det du behöver veta för att kunna jämföra de olika mobilerna.

Samsung S22 serien i färgerna svart, vit, grön och rosa

Jämför Samsung Galaxy S22

Samsung inleder 2022 med att presentera tre mobiler i sin nya Galaxy S22-serien: Galaxy S22, 22+ och S22 Ultra. Vi hjälper dig att ta reda på vilken som kan passa dig bäst.

Handla
© 2022 Hi3G Access AB.
All rights reserved.
Ha en trevlig fredag!