Gå till innehållet
Köp begagnat, vårda, återvinn. 

Läs mer

Så förlänger du mobilens livslängd

Vad är Apple Arcade?

Spelar du på mobilen när du åker till och från jobbet? Har du kanske till och med tröttnat på alla dessa spel som ber dig om pengar i tid och otid? Reklamen som kommer upp precis när du ska få den perfekta raden i Candy Crush? Då kan Apple Arcade vara något för dig.

Kategorier: Mobila nyheter

Publicerad 2021-03-25 (Uppdaterad 2022-12-05)

Olika iPhone med bland annat iPhone 12 och iPhone SE i olika färger

Hur fungerar Apple Arcade?

Apple verkar också ha tröttnat på detta och har därför en prenumerations-tjänst för spel. Apple Arcade heter den och består av en kurerad lista med riktigt välgjorda spel. Allt från äventyrsspel till pussel finns representerat och alla spel har gemensamt att det inte kostar en krona mer än själva prenumerationstjänsten - som ger dig tillgång till över hundra spel i ett bibliotek som bara växer.

Spela i mobilen, surfplattan, datorn eller på din Apple TV

Det som gör denna tjänst lite extra härlig är att du kan koppla upp en vanlig spelkontroll till din iPhone, iPad, Mac eller Apple TV och sedan fortsätta ditt äventyr på resande fot utan handkontroll. Tjänsten fungerar på alla dina Apple-enheter vilket innebär att om du sitter och spelar Sayonara Wild hearts på din mobil så kan du enkelt koppla upp dig mot din Apple TV, plocka fram handkontrollen, luta dig tillbaka i soffan och fortsätta spela på din TV.

Vilka spel ingår i Apple Arcade?

Apple Arcade ger dig obegränsad tillgång till en växande samling med över 200 premiumspel. Villket blir ditt favoritspel?

Här hittar du våra favoritspel från Apple Arcade:

1. Sayonara Wildhearts

Ett spel med fantastisk musik och en fängslande spelmekanik. Ett musikspel där du ska vara en del av musiken.

2. Oceanhorn 2

Ett expansivt Zelda-liknande äventyr där du ska lösa pussel, puckla på monster och rädda världen!

3. Neo cab

I en värld där automatiserade bilar regerar så är du den sista föraren. Din bästa vän har försvunnit och ditt enda sätt att få tag i ledtrådar är genom passagerarna som väljer att åka med dig!

4. GRINDSTONE

Ett actionpussel-spel i stil med Candy crush men med en lite roligare och mer aktiv twist på just linjepussel-spelen. Roligt, och snabbt.

5. Sonic Racing

Ett klassiskt Kart racing-spel men med Sonic-karaktärer. Beroendeframkallande farter och riktigt bra banor gör detta till ett måste.

Relaterade inlägg

Haval van Drumpt, CEO Tre Sverige.

Tre Sverige uppnår milstolpe med 2,5 miljoner kunder

Tre firade i maj 20 år på den svenska mobilmarknaden och når nu ytterligare en milstolpe när antalet abonnemang passerar 2.5 miljoner kunder. Tre är den snabbast växande aktören på svensk telekommarknad och har gått från 18 000 kunder första året till att nyligen passera 2,5 miljoner.

Två händer håller i en mobil.

Tre på delad förstaplats när Open Signal mäter 5G-täckning

Open Signal har nu släppt sin senaste rapport “Mobile Network Experience Report June 2023”, som visar att Tre är på delad förstaplats när det kommer till 5G-täckning. Tre rankas även som ohotad vinnare i kategorierna “Excellent Consistent Quality” och “Overall Availability”.