Gå till innehållet

Apple TV+. Streamingtjänst från Apple

Under Apples Keynote 2019 presenterade Apple sin nya streamingtjänst Apple TV+ som sedan dess producerat massor av filmer och prisvinnande serier.

Kategorier: Mobila nyheter

Publicerad 2021-03-25 (Uppdaterad 2022-06-29)

Färgglad bakgrundsbild i orange och rosa.

Vad är Apple TV+?

Apple TV+ är är Apples egna streamingtjänst med filmer och serier.

Upp till sex familjemedlemmar kan använda ett konto med Apple TV+. Dessutom är det alltid reklamfritt och ni kan ladda ner filmer och serier och titta offline, perfekt på resan!

Titta i Apple TV-appen

Det bästa och enklaste sättet att titta är i Apple TV-appen. Har du en iPhone, iPad, Mac eller Apple TV har du redan appen installerad så det är bara att börja kolla.

Sugen på att testa Apple TV+? Du som köper en kvalificerad Apple-enhet har möjlighet att ta del av ett erbjudande från Apple.

Relaterade inlägg

Baksidan på en av Galaxy S21-mobilerna mot en klocka för att illustrera den smarta batteritekniken som finns i mobilerna.

Jämför Samsung Galaxy S22 och S21

Hur står sig den nya S22-serien med fjolårets S21-serie? Vi har samlat det du behöver veta för att kunna jämföra de olika mobilerna.

Samsung S22 serien i färgerna svart, vit, grön och rosa

Jämför Samsung Galaxy S22

Samsung inleder 2022 med att presentera tre mobiler i sin nya Galaxy S22-serien: Galaxy S22, 22+ och S22 Ultra. Vi hjälper dig att ta reda på vilken som kan passa dig bäst.

Handla
© 2022 Hi3G Access AB.
All rights reserved.
Ha en trevlig fredag!