Gå till innehållet

Apple TV+. Streamingtjänst från Apple

Under Apples Keynote 2019 fick vi se smakprov på några av de filmer och serier som kommer finnas tillgängliga. Bland annat gör Jennifer Aniston sin första serie efter Vänner exklusivt för Apple TV+ och det presenterades även en rad spännande filmer.

Kategorier: Mobila nyheter

Publicerad 2021-03-25

Färgglad bakgrundsbild i orange och rosa.

Upp till sex familjemedlemmar kan använda ett konto med Apple TV+. Dessutom är det alltid reklamfritt och ni kan ladda ner filmer och serier och titta offline, perfekt på resan!

Titta i Apple TV-appen.

Det bästa sättet att titta är i Apple TV-appen. Har du en iPhone, iPad, Mac eller Apple TV har du redan appen installerad så det är bara att börja kolla när tjänsten släpps den 1 november 2019.

Sugen på att testa Apple TV+? Du som köper en kvalificerad Apple-enhet har möjlighet att ta del av ett erbjudande från Apple.

Läs mer om att testa på Apple TV+ hos Apple.

Relaterade inlägg

Färgglad bakgrundsbild i orange och rosa.

Nyheter i iOS 14 för iPhone

Med iOS 14 bygger Apple vidare på de mest klassiska delarna av iOS‑upplevelsen, men gör den ännu mer hjälpsam, personlig och säker. Nyheterna är många och i det här blogginlägget lyfter vi fram några av våra favoriter.

Vikbara mobiler visar i en triangel: Galaxy Z Fold3 5G i grön, silver och i svart

Vikbara mobiler

Wow vilken utveckling, Samsung visar vägen med sina nya vikbara mobiler med oändliga möjligheter och unik design. Nu öppnas det en helt ny värld med dagens nya vikbara mobiler. Trevligt va?