Gå till innehållet

Vad är Apple TV+?

Under Apples Keynote 2019 presenterade Apple sin nya streamingtjänst Apple TV+ som sedan dess producerat massor av filmer och prisvinnande serier.

Kategorier: Mobila nyheter

Publicerad 2021-03-25 (Uppdaterad 2022-11-02)

Familj i soffa tittar på surfplatta och ser glada ut.

Vad får man med Apple TV+?

Med Apple TV+ får du en streamingtjänst som kan förse dig med filmer, drama, dokumentärer, komedier, barnprogram och mycket annat. Apple TV+ är Apples egna streamingtjänst.

Du kan dela Apple TV+ med upp till sex familjemedlemmar. Det är alltid reklamfritt och ni kan ladda ner filmer och serier och titta offline, perfekt på resan!

Vad är skillnaden mellan Apple TV och Apple TV+?

  • Apple TV är en liten box som du kopplar till din TV. Med hjälp av Apple TV kan du få in streamingtjänster som Netflix, HBO, SVT Play och mycket annat. Boxen gör att din TV blir smart.
  • Apple TV+ är en streamingtjänst som innehåller mängder med filmer, dokumentärer, komedier och barnprogram. Du kan titta var du vill och när du vill.

Titta i Apple TV-appen

Det bästa och enklaste sättet att titta är i Apple TV-appen. Har du en iPhone, iPad, Mac eller Apple TV har du redan appen installerad så det är bara att börja kolla.

Sugen på att testa Apple TV+? Du som köper en kvalificerad Apple-enhet har möjlighet att ta del av ett erbjudande från Apple.

Relaterade inlägg

Samsung Galaxy S22 vs S21

Samsung Galaxy S22 vs S21

Hur står sig den nya S22-serien med fjolårets S21-serie? Vi har samlat det du behöver veta för att kunna jämföra de olika mobilerna.

Samsung Galaxy s22-serien

Jämför Samsung Galaxy S22-serien

Samsung inleder 2022 med att presentera tre mobiler i sin nya Galaxy S22-serien: Galaxy S22, 22+ och S22 Ultra. Vi hjälper dig att ta reda på vilken som kan passa dig bäst.