Gå till innehållet

Apple TV+. Streamingtjänst från Apple

Under Apples Keynote 2019 fick vi se smakprov på några av de filmer och serier som kommer finnas tillgängliga. Bland annat gör Jennifer Aniston sin första serie efter Vänner exklusivt för Apple TV+ och det presenterades även en rad spännande filmer.

Kategorier: Mobila nyheter

Publicerad 2021-03-25

Färgglad bakgrundsbild i orange och rosa.

Upp till sex familjemedlemmar kan använda ett konto med Apple TV+. Dessutom är det alltid reklamfritt och ni kan ladda ner filmer och serier och titta offline, perfekt på resan!

Titta i Apple TV-appen.

Det bästa sättet att titta är i Apple TV-appen. Har du en iPhone, iPad, Mac eller Apple TV har du redan appen installerad så det är bara att börja kolla när tjänsten släpps den 1 november 2019.

Sugen på att testa Apple TV+? Du som köper en kvalificerad Apple-enhet har möjlighet att ta del av ett erbjudande från Apple.

Läs mer om att testa på Apple TV+ hos Apple.

Relaterade inlägg

Färgglad bakgrundsbild i orange och rosa.

Design iPhone 11 och iPhone 11 Pro

iPhone 11 är designad i aluminium och tåligt glas på både fram- och baksida. Enligt Apple håller det aluminium som används i iPhone 11 samma kvalitet som det som används inom rymdindustrin.

En kvinna med grått långt hår går ute i naturen och pratar i telefon och dricker kaffe samtidigt. Hon har en beige sjal virad runt halsen.

Doro 8080. Enkel och senioranpassad Android-smartphone.

Resultatet av flera års utvecklingsarbete är Doro 8080 - en smart seniormobil som Doro kallar för en "enkel smartphone med briljant design" som är "designad med dig i åtanke". I det här blogginlägget djupdyker vi i nya Doro 8080 och går igenom allt från mobilens funktioner till utseende och prestanda.