Gå till innehållet

Bästa träningsapparna

Trots pandemi vill vi att hälsan ska vara på topp. Med gratis träningsappar kan du träna precis den träningen du vill, vart du vill. Ta en titt i listan och hitta din favorit!

Kategorier: Digitalt liv

Publicerad 2021-03-25 (Uppdaterad 2021-08-13)

Man och kvinna joggar tillsammans. Båda har hörlurar på.

Träningsapp - Nike Training

Med träningappen Nike Training väljer du själv vad du vill träna. Här finns allt från löpning, styrka, uthållighet, återhämtning och yoga. Du kan enkelt skapa en plan, ta del av coachning och följa upp dina resultat.

Ladda ner för Apple

Ladda ner för Android

Stegräknarapp - Pacer

Utmana din familj och dina vänner med stegräknaren Pacer. Skapa en profil, lägg till kontakter och skapa grupper där ni tävlar mot varandra. Varje dag skapas en ny topplista där ni motiverar varandra till mer rörelse.

Ladda ner för Apple

Ladda ner för Android

Cykelapp - Map My Ride

Med appen Map My Ride mäter du hastighet, distans och kalorier under dina cykelfärder. Utmana dina vänner och tävla om platserna på topplistan. Koppla smartklockan till appen och lämna mobilen hemma!

Ladda ner för Apple

Ladda ner för Android

Löparapp - Nike Run Club

Med Nike Run Club kan du mäta distans och hastighet, spara historik, sätta upp mål och ta hjälp av coachning. I appen finns också färdiga utmaningar som du kan ta dig an!

Ladda ner för Apple

Ladda ner för Android

7 minuters träningapp - 7M Training

Den bästa träningen är den som blir av! Det finns alltid tid att avse sju minuter om dagen till träning. Med 7M Training får du en varierad träning med tydliga instruktioner och program som får dig att känna dig i form på nolltid.

Ladda ner för Apple

Ladda ner för Android

Yogaapp - Yoga Time

För dig som vill leva ett balanserat liv och minska stress! Med appen Yoga Time kan du välja och vraka mellan instruktörernas videos och testa massvis med olika sorters yoga.

Ladda ner för Apple

Ladda ner för Android

Styrkeapp - StrongLifts

StrongLifts är appen för dig som älskar att styrketräna! Spara ner dina bästa resultat, följ träningsplanen, låt appen räkna ut hur tungt du ska bära och se dina muskler växa.

Ladda ner för Apple

Ladda ner för Android

Relaterade inlägg

Två kvinnor med varsin ryggsäck promenerar tillsammans.

Bluetooth. Hur det fungerar och vad det är

I korthet är bluetooth en teknik som gör det möjligt att trådlöst överföra data, så som musik från mobilen till ett par trådlösa hörlurar med hjälp av radiovågor. Bluetooth har funnits sedan sent 90-tal och har fått sitt namn efter den danska vikingakungen [Harald Blåtand](https://sv.wikipedia.org/wiki/Harald_Bl%C3%A5tand).

En blå smartphone tillsammans med rosa trådlösa hörlurar ligger på ett grått skrivbord.

Hitta och spåra mobil

Få saker skulle kännas så jobbigt och förlamande som om vi skulle råka bli av med vår mobil. Här har vi tips på hur du kan hitta och spåra din mobil. Innan du läser vidare bland tipsen bör du spärra ditt abonnemang hos din operatör om det är så att din mobil har försvunnit eller blivit stulen.