Gå till innehållet

Design iPhone 11 och iPhone 11 Pro

iPhone 11 är designad i aluminium och tåligt glas på både fram- och baksida. Enligt Apple håller det aluminium som används i iPhone 11 samma kvalitet som det som används inom rymdindustrin.

Kategorier: Mobila nyheter

Publicerad 2021-04-09

Färgglad bakgrundsbild i orange och rosa.

iPhone 11 Pro har en design i rostfritt stål och glas och kommer i två storlekar och fyra finishar. Höljet som innesluter de tre kamerorna är skapat av ett enda stycke glas vilket gör lösningen både snygg och kraftfull. iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max har en heltäckande Super Retina XDR-skärm med det starkaste glaset någonsin i en smartphone på 5,8 respektive 6,5 tum.

Vilka färger kommer iPhone 11 och iPhone 11 pro i?

  • iPhone 11 kommer i färgerna lila, gul, grön, svart, vit och röd.
  • iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max kommer i guld, rymdgrå, silver och midnattsgrön.

iPhone 11 och 11 Pro.

iPhone 11 uppfyller kraven för klassificeringen IP68 vilket innebär att den klarar djup ner till 2 meter i upp till 30 minuter. iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max klarar ett maxdjup på 4 meter i upp till 30 minuter. Med andra ord behöver du inte få panik om du råkar spilla på din nya iPhone.

iPhone 11 och miljön.

När Apple har tagit fram iPhone 11 och iPhone 11 Pro har det gjorts för att minska effekterna på miljön. Samtliga iPhonemodeller som släpps 2019 har skärmar utan arsenikfritt glas och kvicksilver, inga bromerade flamskyddsmedel, fri från Pvc och beryllium och framställda av återvinningsbart rostfritt stål.

Sugen på en ny iPhone? Kolla in hela vårt utbud av Apple-mobiler.

Relaterade inlägg

En kvinna med grått långt hår går ute i naturen och pratar i telefon och dricker kaffe samtidigt. Hon har en beige sjal virad runt halsen.

Doro 8080. Enkel och senioranpassad Android-smartphone.

Resultatet av flera års utvecklingsarbete är Doro 8080 - en smart seniormobil som Doro kallar för en "enkel smartphone med briljant design" som är "designad med dig i åtanke". I det här blogginlägget djupdyker vi i nya Doro 8080 och går igenom allt från mobilens funktioner till utseende och prestanda.

Samsung A41 svart

Galaxy A41

Det har aldrig funnits så många bra mobiler att välja på som nu. I takt med att fler och fler letar efter att få "mycket för pengarna", snarare än att vara "först med det senaste" har en ny era inletts - eran för riktigt bra och prisvärda mobiler.