Gå till innehållet

Doro 8080. Enkel och senioranpassad Android-smartphone.

Resultatet av flera års utvecklingsarbete är Doro 8080 - en smart seniormobil som Doro kallar för en "enkel smartphone med briljant design" som är "designad med dig i åtanke". I det här blogginlägget djupdyker vi i nya Doro 8080 och går igenom allt från mobilens funktioner till utseende och prestanda.

Kategorier: Mobila nyheter

Publicerad 2021-04-09

Kvinna dricker kaffe i sängen medan hon surfar på sin dator. Bredvid sig har hon sin mobil

Till skillnad från många tidigare Doro-mobiler, är Doro 8080 en fullfjättrad Android-smartphone med tillgång till appar att ladda ner från Google Play. Det gör att Doro 8080 kan användas till mer än bara samtal och meddelanden, vilket är något som vi tror många associerar Doro med.

Det enkla från Doro. Med det kraftfulla från Android.

Doro 8080 har designats för att vara enkel och kraftfull, men framför allt för att klara de höga krav som idag ställs på smarta mobiler, med allt från appar till film och foto.

Eva - ett exempel på enkelhet.

Ett utmärkt exempel på just enkelhet är den digitala guiden och assistenten Eva som bland annat dyker upp första gången du startar mobilen för att hjälpa dig ställa in mobilen precis som du vill ha den! Eva finns med i bakgrunden och organiserar de funktioner och appar som används mest.

Ny era. Samma trygga teknik.

Även om Doro går in i en ny era med Doro 8080, fortsätter de senioranpassa sina mobiler. Förrutom trygghetsknapp och stöd för hörapparat har Doro 8080 extra klart och tydligt ljud, lättläst skärm och text samt en lättanvänd kamera som du kan fota och filma med.

Allt i Doro 8080 har utformats och finjusterats för att ge en så bra och enkel användarupplevelse som möjligt. Här får du det enkla från Doro, med det kraftfulla från Android.

Extra trygghet med My Doro Manager. Med My Doro Manager kan en familjemedlem hjälpa till att lägga till kontakter, skapa påminnelser och ändra inställningar för mobilen. Antingen via webben eller via sin egen mobil - utan att ha tillgång till Doro 8080.

Läs mer om My Doro Manager och Doro 8080 på Doros hemsida.

Elegant design. Kraftfull prestanda.

Doro 8080 ser ut som en klassisk smartphone med sin tidlösa och eleganta design. Välj mellan svart eller vitt med detaljer i vacker kopparton.

För dig som är lite av en tekniknörd, kan det va skönt att veta vilka byggstenar som utgör Doro 8080. Det vi tycker sticker ut är den stora skärmen, den generösa samtalstiden och möjligheten att låsa upp mobilen med fingret.

Doro 8080 har 32GB lagring och plats för minneskort, vilket gör att du får plats med appar, foton och filmer. Tack vare Snapdragon 439-chippet är mobilen kraftfull nog att klara det som du vill!

Relaterade inlägg

Baksidan på en av Galaxy S21-mobilerna mot en klocka för att illustrera den smarta batteritekniken som finns i mobilerna.

Jämför Samsung Galaxy S22 och S21

Hur står sig den nya S22-serien med fjolårets S21-serie? Vi har samlat det du behöver veta för att kunna jämföra de olika mobilerna.

Samsung S22 serien i färgerna svart, vit, grön och rosa

Jämför Samsung Galaxy S22

Samsung inleder 2022 med att presentera tre mobiler i sin nya Galaxy S22-serien: Galaxy S22, 22+ och S22 Ultra. Vi hjälper dig att ta reda på vilken som kan passa dig bäst.

Handla
© 2022 Hi3G Access AB.
All rights reserved.
Ha en trevlig fredag!