Gå till innehållet

Fördelar med bredband via 5G

5G är femte generationens mobilnät som ger helt nya möjligheter för framtidens teknik i hemmet. Vi listar fördelarna med ett bredband via 5G.

Kategorier: Digitalt liv

Publicerad 2022-06-13

nomhusrouter står i bokhyllan

Ett snabbt och enkelt bredband till hemmet, vem vill inte ha det? Med ett bredband via 5G kan du få ett snabbt bredband som också är enkelt att installera. Det kan jämföras med ett fast bredband, men utan att det är just fast. Det är typ som fiber men utan nedgrävda kablar eftersom bredbandet får uppkoppling via mobilnätet.

Med 5G är surfhastigheterna högre med kortare svarstider. Det ger dig mer fart med mindre väntan, perfekt när du vill streama film, surfa runt eller gamea med polarna.

Typ som fiber, men utan kablar och trassel

Bredband via 5G får uppkoppling via mobilnätet, därför krävs det ingen krånglig installation eller kablar i marken. Det enda du behöver är ett abonnemang som du enkelt kan beställa via tre.se tillsammans med en 5G-router.

Eftersom du får ett SIM-kort att sätta in i din router kommer du i gång snabbt och lätt med ditt nya bredband då det inte krävs någon installation.

Högre hastigheter

Tack vare utbyggnaden av 5G och 5G+, som är den snabbaste delen av vårt nät, är mobilnätet så pass stabilt idag att det kan leverera supersnabb surf till hela hemmet.

Vid optimala förhållanden kan dina surfhastigheter nå över 1000 Mbit/s i 5G+ nätet. Normalhastigheten är 200-600 Mbit/s och är ett beräknat genomsnitt för hela 5G+ nätet. Hastigheten är ingen garanti och kan variera bl.a. beroende på var du befinner dig och hur många det är som surfar samtidigt.

5G-nätet byggs ut hela tiden och du kan idag uppleva den bästa bredbandsupplevelsen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Linköping, Norrköping och Helsingborg.

För att få ett hum om hur snabbt det kan tänkas gå hos dig rekommenderar vi att du söker på din adress i täckningskartan.

Relaterade inlägg

nomhusrouter står i bokhyllan

Mobilt bredband med obegränsad surf

Ja, det är sant. Hos oss hittar du bredband över det mobila nätet med obegränsad surfmängd. Du kan koppla upp din mobil, dator, surfplatta och andra prylar på vårt mobila bredband helt utan att oroa dig för att surfen ska ta slut.

Man och kvinna joggar tillsammans. Båda har hörlurar på.

Bästa träningsapparna

Trots pandemi vill vi att hälsan ska vara på topp. Med gratis träningsappar kan du träna precis den träningen du vill, vart du vill. Ta en titt i listan och hitta din favorit!

Handla
© 2022 Hi3G Access AB.
All rights reserved.
Ha en trevlig lördag!