Gå till innehållet

Galaxy A41

Det har aldrig funnits så många bra mobiler att välja på som nu. I takt med att fler och fler letar efter att få "mycket för pengarna", snarare än att vara "först med det senaste" har en ny era inletts - eran för riktigt bra och prisvärda mobiler.

Kategorier: Mobila nyheter

Publicerad 2021-03-25 (Uppdaterad 2021-04-06)

Samsung A41 svart

Spännande Android-nyhet

Samsungs senaste tillskott på mobilmarknaden är Galaxy A41. En mobil som förkroppsligar den nya erans mobiltelefon och visar att det inte måste kosta för att smaka.

Galaxy A41 är uppföljaren till Galaxy A40 som släpptes under 2019 och har bland annat ett bättre kamerasystem och en fingeravtrycksläsare som är integrerad i skärmen.

Det här är Samsung Galaxy A41

Galaxy A41 har en modern kant till kant-display på 6,1'', lätt och kompakt design, trippelkamera och Samsungs populära "Live Focus"-teknik som ger dina bilder en bokeh-effekt (suddig bakgrund, skarp förgrund).

Allt detta drivs av Android 10 och Samsungs egenutvecklade "One UI" som gör det enkelt att använda och navigera mobilen.

Trippelkamera och suddiga selfies

Förrutom huvudkameran på 48 MP, har Galaxy A41 en ultravidvinkelkamera på 8 MP som kan fota med en bildvinkel på 123 grader - det är lika mycket som på en Galaxy S20.

Tack vare "Live Focus" är det möjligt att ta bilder med bokeh-effekt även med selfie-kameran.

Prestanda, batteri och säkerhet

Galaxy A41 har en snabb åttakärnig processor och 64 GB lagringsutrymme. Tack vare minneskortsplatsen kan det vid behov utökas till hela 512 GB. Det kraftfulla batteriet är hela 3500 mAh (500 mAh mer än Galaxy S10) och kan dessutom snabbladdas.

Vad allt det här betyder är att allt från appar och spel till film-tittande och slösurf känns rappt och utan fördröjning. Det uthålliga batteiet gör dessutom att du kommer kunna hålla igång länge.

Samsung Knox är en kombination av hård- och mjukvara som skyddar mobilen mot skadliga program och intrång. I kombination med fingeravtrycksläsaren som är integrerad i skärmen kan du räkna med att Galaxy A41 är en säker mobil.

Vem köper Galaxy A41?

Med Galaxy A41 visar Samsung att det inte måste kosta för att smaka. Så trots att Galaxy A41 inte leder vägen när det kommer till nya funktioner och finesser, kan du räkna med att du köper in dig på allt det som kännetecknar en modern smartphone, så som trippelkamera, heltäckande skärm och lång batteritid. Elegant designad för att passa de flesta helt enkelt.

Utforska A-serien

Vi vill också slå ett slag för Samsungs övriga mobiler i A-serien, så som: Galaxy A51 och Galaxy A71 - två mobiler som också imponerar på oss. De är var och en för sig lite dyrare, men har då exempelvis också större skärm, mer lagringsutrymme och bättre kamerasystem.

Köp den hos oss på Tre

När du köper Galaxy A41 med abonnemang ingår de populära tjänsterna 3Skicka surf, 3Musikurf och 3Världen (från 15 GB och uppåt). Med tjänsten 3Skicka surf kan du som kund till Tre skicka och ta emot surf från andra Tre-kunder. Med tjänsten 3Musiksurf kan du strömma musik i hela EU/EES utan att det påverkar din surfmängd. Med tilläggstjänsten 3Världen kan du surfa i 80 länder till samma pris som i Sverige. Du handlar alltid fraktfritt på tre.se.

Köp Samsung Galaxy A41

Relaterade inlägg

Baksidan på en av Galaxy S21-mobilerna mot en klocka för att illustrera den smarta batteritekniken som finns i mobilerna.

Jämför Samsung Galaxy S22 och S21

Hur står sig den nya S22-serien med fjolårets S21-serie? Vi har samlat det du behöver veta för att kunna jämföra de olika mobilerna.

Samsung S22 serien i färgerna svart, vit, grön och rosa

Jämför Samsung Galaxy S22

Samsung inleder 2022 med att presentera tre mobiler i sin nya Galaxy S22-serien: Galaxy S22, 22+ och S22 Ultra. Vi hjälper dig att ta reda på vilken som kan passa dig bäst.

Handla
© 2022 Hi3G Access AB.
All rights reserved.
Ha en trevlig lördag!