Gå till innehållet

Galaxy Buds. Fem fördelar med de trådlösa hörlurarna från Samsung.

Galaxy Buds är true wireless hörlurar från Samsung med imponerande ljud, lång batteritid och slimmad design som sitter bra och är enkla att ha med sig. Vi listar fyra fördelar med dessa fantastiska hörlurar.

Kategorier: Mobila nyheter

Publicerad 2021-03-25

Färgglad bakgrundsbild i orange och rosa.

1. Imponerande ljud och samtalskvalité.

Ljudet i Galaxy Buds är kalibrerat av AKG:s ljudexperter vilket resulterar i en imponerande ljudkvalité. Dessutom kan du snabbt byta lyssningsläge och växla mellan att stänga ute och ta in ljud i din omgivning utan att ta av dig hörlurarna.

I samtal stänger den adaptiva dubbelmikrofonen ute störande bakgrundsljud så att din röst hörs tydligt. Hörlurarna är utrustade med inre och yttre mikrofoner som optimerar ljudet beroende på om du befinner dig i en tyst eller bullrig miljö.

2. Galaxy Buds batteritid.

Samsung Galaxy Buds har högeffektiva mikrobatterier som ger upp till sex timmars lyssning på en laddning. Med andra ord kan du ha dem med dig under hela dagen utan att behöva oroa dig för att batteriet tar slut mitt i ett samtal.

3. Trådlös laddning.

Dina Galaxy Buds laddas varje gång du placerar dem i det medföljande laddningsfodralet. Har du dessutom en mobil som stödjer omvänd trådlös laddning (Wireless Reverse Charging), som Samsung Galaxy S10 eller Galaxy S10+ kan du även ladda dina Galaxy Buds genom att lägga dem på mobilens baksida för att ladda dem.

4. Galaxy Buds sitter kvar oavsett aktivitet.

Galaxy Buds är designade för att sitta kvar oavsett om du bär dem i vardagen, när du tränar eller är på resande fot. Hörlurarnas slimmade designen passar perfekt i din ficka och gör dem enkla att ta med sig överallt.

5. Fungerar både med Android och iOS.

Galaxy Buds kan både användas tillsammans med enheter med Android och iOS.

Relaterade inlägg

Färgglad bakgrundsbild i orange och rosa.

Nyheter i iOS 14 för iPhone

Med iOS 14 bygger Apple vidare på de mest klassiska delarna av iOS‑upplevelsen, men gör den ännu mer hjälpsam, personlig och säker. Nyheterna är många och i det här blogginlägget lyfter vi fram några av våra favoriter.

Vikbara mobiler visar i en triangel: Galaxy Z Fold3 5G i grön, silver och i svart

Vikbara mobiler

Wow vilken utveckling, Samsung visar vägen med sina nya vikbara mobiler med oändliga möjligheter och unik design. Nu öppnas det en helt ny värld med dagens nya vikbara mobiler. Trevligt va?