Gå till innehållet

Galaxy Tab S6 Lite- smidig surfplatta för underhållning, jobb och plugg

Galaxy Tab S6 Lite är en smidig men kraftfull surfplatta för hela familjens underhållning eller för dig som behöver ett flexibelt arbetsverktyg för jobb eller plugg.

Kategorier: Mobila nyheter

Publicerad 2021-03-25

Färgglad bakgrundsbild i orange och rosa.

En surfplatta för hela familjen

Den generösa 10,5” skärmen gör att barnen kan lära sig nya saker på ett roligt och spännande sätt, se på film och spela spel – både hemma och på resande fot. Galaxy Tab S6 Lite är lätt och smidig att ta med.

I kids mode kan barnen använda surfplattan fritt i en kontrollerad och säker miljö. Med föräldrakontrollen kan du se hur mycket tid barnen har tillbringat i kids mode och tidsbegränsa användandet om du känner att det behövs. Tack vare möjligheten att skapa upp till nio användarprofiler kan alla i familjen använda surfplattan individuellt.

Jobba och plugga med Galaxy Tab S6 Lite

Med hjälp av medföljande S-pen kan du skissa och föra anteckningar som sedan kan omvandlas till valfritt typsnitt. Och genom att köpa till ett tangentbord får du ett ännu smidigare arbetsredskap. Perfekt för dig som reser i jobbet eller gillar att variera dina platser för plugg.

Spotify, Netflix och AKG-ljud

Med Galaxy Tab S6 Lite kan du ta biosalongen hem till vardagsrummet. AKG’s välkända ljudteknologi och Dolby Atmos surroundljud gör dina film och musikupplevelser ännu bättre. Både Spotify och Netflix finns integrerat i surfplattan för snabb åtkomst.

Rita och anteckna med förbättrad S-pen

Medföljande S-pen är ett perfekt verktyg för jobb, plugg och lek. Pennan är nu skönare att hålla i, har kortare fördröjning och behöver inte längre laddas som tidigare modeller. Pennan fästes diskret på surfplattans sida med hjälp av en magnet.

Relaterade inlägg

Färgglad bakgrundsbild i orange och rosa.

Design iPhone 11 och iPhone 11 Pro

iPhone 11 är designad i aluminium och tåligt glas på både fram- och baksida. Enligt Apple håller det aluminium som används i iPhone 11 samma kvalitet som det som används inom rymdindustrin.

En kvinna med grått långt hår går ute i naturen och pratar i telefon och dricker kaffe samtidigt. Hon har en beige sjal virad runt halsen.

Doro 8080. Enkel och senioranpassad Android-smartphone.

Resultatet av flera års utvecklingsarbete är Doro 8080 - en smart seniormobil som Doro kallar för en "enkel smartphone med briljant design" som är "designad med dig i åtanke". I det här blogginlägget djupdyker vi i nya Doro 8080 och går igenom allt från mobilens funktioner till utseende och prestanda.