Gå till innehållet

Galaxy Tab S6 Lite- smidig surfplatta för underhållning, jobb och plugg

Galaxy Tab S6 Lite är en smidig men kraftfull surfplatta för hela familjens underhållning eller för dig som behöver ett flexibelt arbetsverktyg för jobb eller plugg.

Kategorier: Mobila nyheter

Publicerad 2021-03-25

Färgglad bakgrundsbild i orange och rosa.

En surfplatta för hela familjen

Den generösa 10,5” skärmen gör att barnen kan lära sig nya saker på ett roligt och spännande sätt, se på film och spela spel – både hemma och på resande fot. Galaxy Tab S6 Lite är lätt och smidig att ta med.

I kids mode kan barnen använda surfplattan fritt i en kontrollerad och säker miljö. Med föräldrakontrollen kan du se hur mycket tid barnen har tillbringat i kids mode och tidsbegränsa användandet om du känner att det behövs. Tack vare möjligheten att skapa upp till nio användarprofiler kan alla i familjen använda surfplattan individuellt.

Jobba och plugga med Galaxy Tab S6 Lite

Med hjälp av medföljande S-pen kan du skissa och föra anteckningar som sedan kan omvandlas till valfritt typsnitt. Och genom att köpa till ett tangentbord får du ett ännu smidigare arbetsredskap. Perfekt för dig som reser i jobbet eller gillar att variera dina platser för plugg.

Spotify, Netflix och AKG-ljud

Med Galaxy Tab S6 Lite kan du ta biosalongen hem till vardagsrummet. AKG’s välkända ljudteknologi och Dolby Atmos surroundljud gör dina film och musikupplevelser ännu bättre. Både Spotify och Netflix finns integrerat i surfplattan för snabb åtkomst.

Rita och anteckna med förbättrad S-pen

Medföljande S-pen är ett perfekt verktyg för jobb, plugg och lek. Pennan är nu skönare att hålla i, har kortare fördröjning och behöver inte längre laddas som tidigare modeller. Pennan fästes diskret på surfplattans sida med hjälp av en magnet.

Relaterade inlägg

Färgglad bakgrundsbild i orange och rosa.

Nyheter i iOS 14 för iPhone

Med iOS 14 bygger Apple vidare på de mest klassiska delarna av iOS‑upplevelsen, men gör den ännu mer hjälpsam, personlig och säker. Nyheterna är många och i det här blogginlägget lyfter vi fram några av våra favoriter.

Vikbara mobiler visar i en triangel: Galaxy Z Fold3 5G i grön, silver och i svart

Vikbara mobiler

Wow vilken utveckling, Samsung visar vägen med sina nya vikbara mobiler med oändliga möjligheter och unik design. Nu öppnas det en helt ny värld med dagens nya vikbara mobiler. Trevligt va?