Gå till innehållet

iPhone 11 Chip

A13 Bionic. Ett snabbt chipp i en smartphone.

Kategorier: Mobila nyheter

Publicerad 2021-03-25

Apple iPhone 11 Pro i färgen svart.

En banbrytande innovation från Apple som både iPhone 11 och iPhone 11 Pro kommer vara utrustade med är nya A13 Bionic-chip. Det snabbaste och mest kraftfulla chippet någonsin i en smartphone.

Snabbare processor och grafik i iPhone 11 och iPhone 11 Pro

Tack vare Apples senaste innovation höjs nivån för prestanda markant vilket kommer märkas i allt du gör med iPhone 11 och iPhone 11 Pro. Det nya A13 Bionic-chippet har upp till 20% snabbare processor och grafik än A12 vilket är det som används i iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR.

Bättre batteritid tack vare A13 Bionic-Chip

Tack vare chippets effektivitet gör Apple gör sin största förbättring någonsin när det gäller batteritid. iPhone 11 Pro har upp till fyra timmar längre batteritid än iPhone XS medan batteriet i iPhone 11 Pro Max kan hålla i upp till fem timmar längre än iPhone XS Max. Dessutom medföljer en adapter för snabbladdning i iPhone 11 Pro om batteriet mot förmodan tar slut och behöver laddas snabbt.

A13 Bionic-chip i kombination med iOS 13

Tillsammans med iOS 13 kommer A13 Bionic-chippet i iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max utgöra den bästa grunden någonsin för maskininlärning i en smartphone. Detta kommer bland annat märkas när du fotar med den nya TrueDepth-kameran som med hjälp av bild- och videoanalys i realtid kan fota och filma på ett helt fantastiskt sätt.

Köp iPhone 11

Till alla iPhones

Relaterade inlägg

Färgglad bakgrundsbild i orange och rosa.

Apple TV+. Streamingtjänst från Apple

Under Apples Keynote 2019 presenterade Apple sin nya streamingtjänst Apple TV+ som sedan dess producerat massor av filmer och prisvinnande serier.

iPhone 11 i flera olika färger - presenterade som en "bukett".

Apple Arcade

Spelar du på mobilen när du åker till och från jobbet? Har du kanske till och med tröttnat på alla dessa spel som ber dig om pengar i tid och otid? Reklamen som kommer upp precis när du ska få den perfekta raden i Candy Crush? Då kan Apple Arcade vara något för dig.

Handla
© 2022 Hi3G Access AB.
All rights reserved.
Ha en trevlig onsdag!