Gå till innehållet

Jämför våra mobilabonnemang

Ta reda på vilket mobilabonnemang som passar dig bäst. Vi jämför mobilabonnemangen för att du enkelt ska kunna välja det abonnemang du eller din familj behöver.

Kategorier: Digitalt liv

Publicerad 2022-03-31 (Uppdaterad 2022-11-02)

Mobilabonnemang utan bindnignstid.

Vi har ingen bindningstid och i alla våra mobilabonnemang ingår samtal och sms inom Sverige och EU.

Mobilabonnemang med obegränsad surf (inklusive 3Världen)

För dig som surfar mycket eller vill dela surfen med andra är ett familjeabonnemang toppen! Surfa, ring och smsa obegränsat med 3Flexibel Obegränsad. Titta på vad du vill och använd vilka appar du vill, var du vill! Det är endast din mobils batteri som sätter gränserna. Surfa snabbt i vårt 5G-nät. Inom EU och EES-länder (Sverige exkluderat) ingår 60 GB per månad.

Mobilabonnemang med 20 GB surf (inklusive 3Världen)

För dig som surfar medelmycket och lyssnar på musik eller poddar. Du ringer och smsar obegränsat inom Sverige och EU/EES med 3Flexibel med 20 GB surf. Dessutom ingår 3Världen som gör att du kan surfa och ringa precis som hemma, i massor av andra länder utanför EU. 5G ingår!

Mobilabonnemang med 5 GB surf

För dig som surfar lite mindre men ringer och kollar mejlen då och då. Du kan ringa och smsa obegränsat inom Sverige med vårt mobilabonnemang 3Flexibel med 5 GB surf. Surfenmängden ingår också per månad inom EU och ESS-länder. Utan möjlighet till 3Världen, men 5G ingår!

Exempel på vad du kan göra med abonnemangen

Mobilabonnemang surfOBG20 GB5 GB
Lägg till användareJaJaJa
5GJaJaJa
Surfa runtObegränsat320 tim80 tim
Titta på film eller videosObegränsat40 tim10 tim
Lyssna på musikObegränsat200 tim50 tim

Viktigt: Antalet timmar är en uppskattning där kategorin “Surfa runt” är till exempel att kolla mejlen, använda Google eller liknande. Att titta på filmer eller videos är beräknat med upplösningen 720p och för streamingen av musik gäller medium kvalitén på 160 kps. Det kommer gå åt ännu mer surf och batteritid, när är du använder dina favoritappar.

Familjeabonnemang – lägg till vem du vill

För dig som har en surfsugen familj, bättre hälft eller kompis kanske det passar bättre med ett familjeabonnemang. Lägg till upp till fem extra personer och dela på surfen från ditt huvudabonnemang. Alla får eget nummer.

Har du eget företag?

Då har vi ett företagsabonnemang med obegränsad surf. Du kan också välja till andra tjänster som växel, rådgivning och smarta lösningar som Internet of Things.

Relaterade inlägg

Man och två barn sitter i köket, mannen håller i en surfplatta som barnen tittar på.

Hur snabbt bredband behöver du?

Undrar du över hur snabbt bredband du behöver och vilka faktorer som påverkar upplevelsen när du surfar eller tittar på film? Vi listar de saker du ska hålla utkik efter!

Fyra personer i en ring som håller i olika mobiler.

Vad är WiFi 6?

Ta reda på vad WiFi 6 kan göra för ditt hem! WiFi 6 är den senaste generationen av trådlöst nätverk som bland annat innebär högre surfhastighet, stabilare uppkoppling och stöd för fler enheter än tidigare.