Gå till innehållet

Julklappstips 2020

“Vill du på julafton göra succé? Köp årets julklapp på Tre.se.”

Nu närmar sig julen med stormsteg och vi börjar spåna kring vilka julklappar som ska inhandlas i år. Låt oss ge våra bästa julklappstips och rim till sambon, lillasyster, mormor och många flera.

Kategorier: Guider

Publicerad 2021-03-25

Tre personer tittar på en mobiltelefon. De har roligt för alla ser glada ut.

Julklapp till mamma och pappa

Det senaste till de allra bästa, nämligen mamma och pappa. Fixa både mammas och pappas julklapp på samma gång. Så vad sägs om den grymma Xiaomi Mi 10T Pro och Mi Robot Vacuum Mop Essential* till mamma och pappa? Nu behöver de inte tjafsa om städningen längre. Det sköter den smarta robotdammsugaren på ett kick. Vem får då den nya Xiaomi 10T Pro i handen, mamma eller pappa? Läs med om denna nyhet!

*Erbjudandet med robotdammsugare Mi Robot Vacuum Mop Essential på köpet gällde för privatpersoner från 1/12 2020 t o m 24/12 2020 vid köp av en Xiaomi Mi 10T Pro med 3Surfa 15GB, 50GB eller Obegränsat och 24 månaders bindningstid med reservation för slutförsäljning.

Julklapp till pojkvännen och tomten

Vi gillar att göra det enkelt, två klappar till ett pris. Om din pojkvän har ett stort fotointresse då har vi klappen till honom. Med iPhone 11 Pro växer proffsfotografen fram och du kommer garanterat fastna på bild. Se till så att tomten kan dela ut julklapparna och lyssna på skön julmusik med AirPods* i öronen. Slipp allt trassel med sladdar i släden.

*Erbjudandet med Airpods på köpet gäller för privatpersoner t o m 24/1 2021 vid köp av en Apple iPhone 11 Pro med 3Surfa 15GB, 50GB eller Obegränsat och 24 månaders bindningstid med reservation för slutförsäljning.

Julklapp till sambon och dig själv

Två klappar i samma köp till ett fördelaktigt pris. Smart va? Vi vill göra det enkelt för dig så varför inte slå till på en storsäljare från Samsung, nämligen Galaxy Note20 5G till sambon och ett par Galaxy Buds Live* till dig själv.

*Erbjudandet med Galaxy Buds Live på köpet gäller för privatpersoner t o m 21/12 2020 vid köp av en Samsung Galaxy Note20 5G med 3Surfa 15GB, 50GB eller Obegränsat och 24 månaders bindningstid med reservation för slutförsäljning.

Julklapp till flickvännen

Vad passar bättre än att ge sin käraste än en ny mobil? Perfekt att alltid vara tillgänglig, sprida sin vardag i sociala medier och att hålla sig uppdaterad och underhållen av musik eller filmstreaming. Då tipsar vi dig om nyheten Samsung Galaxy S20 FE 5G, en premiummobil till kampanjpris.

Tips på rim: Stark, snygg och med en prestanda i världsklass, med den här i din hand blir du riktigt vass. Ring, messa och surfa utan gräns - och ta bilder i mörker utan konkurrens. Den senaste tekniken med grym grafik, och med lurar till så du kan lyssna på musik. Årets julklapp får dig garanterat att le, här får du en sprillans ny…

Julklapp till morfar

Nu är det dags att morfar också blir digital och gör debut i den härliga digitala världen. Då har vi den perfekta julklappen till senioren. Samsung Galaxy A41 är en enkel och perfekt storlek till ett mycket fördelaktigt pris.

Julklapp till barnen

Är det dags att presentera mobilen för barnen där hemma? Då kan vi verkligen rekommendera Huawei Y6 som den perfekta julklappen till dottern eller sonen. Den är enkel att använda, bra storlek till små händer och är en rimlig slant att lägga. Även om det är lätt att tappa den eller bara glömma den någonstans. Det är lätt hänt!

Julklapp till familjen, från tomten

Vad kan passa bättre än surfplatta för spel, serier, i bilen och sömnlösa nätter till familjen? Ett måste i dagens digitala hem. Så då kan vi varmt tipsa om Samsung Galaxy Tab A7.

Tips på rim:”Med denna grej, som passar både kille och tjej, får du tid att i soffan nappa, tittandes på denna …” eller ”Denna uppkopplade julklapp är perfekt när du ska natta. Öppna tuben och sätt på Babblarna på denna…”

God Jul och lycka till med dina julklappsinköp önskar Tre.

Relaterade inlägg

Fyra personer i en ring som håller i olika mobiler.

Mobiler genom tiderna. Så har de utvecklats

Idag är våra mobiltelefoner något av en extra kroppsdel för oss. Mobilen har haft en självklar plats i handen, i väskan och i fickan i flera decennier – men dess historia är inte lika självklar. Häng med på en guide längs minnenas allé!

Bild på batteriet i nya Xiaomi Mi 11i som ligger på 4520 mAh i svart. Den håller på att laddas.

Ladda mobilen på rätt sätt

Att mobilen behöver ström är en självklarhet, men vad som gäller kring hur man ska ladda mobilen kan skiljas åt. Visst är det svårt att veta vad som gäller när man ska ladda sin mobil, ska man ladda varje natt, ska man låta batteriet ta helt slut eller ska man ladda korta stunder, hur ska man egentligen ladda sin mobil? Låt oss vägleda dig hur du laddar mobilen på bästa sätt i vår laddningsguide.