Gå till innehållet

Julklappstips 2020

“Vill du på julafton göra succé? Köp årets julklapp på Tre.se.”

Nu närmar sig julen med stormsteg och vi börjar spåna kring vilka julklappar som ska inhandlas i år. Låt oss ge våra bästa julklappstips och rim till sambon, lillasyster, mormor och många flera.

Kategorier: Guider

Publicerad 2021-03-25

Tre personer tittar på en mobiltelefon. De har roligt för alla ser glada ut.

Julklapp till mamma och pappa

Det senaste till de allra bästa, nämligen mamma och pappa. Fixa både mammas och pappas julklapp på samma gång. Så vad sägs om den grymma Xiaomi Mi 10T Pro och Mi Robot Vacuum Mop Essential* till mamma och pappa? Nu behöver de inte tjafsa om städningen längre. Det sköter den smarta robotdammsugaren på ett kick. Vem får då den nya Xiaomi 10T Pro i handen, mamma eller pappa?

*Erbjudandet med robotdammsugare Mi Robot Vacuum Mop Essential på köpet gällde för privatpersoner från 1/12 2020 t o m 24/12 2020 vid köp av en Xiaomi Mi 10T Pro med 3Surfa 15GB, 50GB eller Obegränsat och 24 månaders bindningstid med reservation för slutförsäljning.

Julklapp till pojkvännen och tomten

Vi gillar att göra det enkelt, två klappar till ett pris. Om din pojkvän har ett stort fotointresse då har vi klappen till honom. Med iPhone 11 Pro växer proffsfotografen fram och du kommer garanterat fastna på bild. Se till så att tomten kan dela ut julklapparna och lyssna på skön julmusik med AirPods* i öronen. Slipp allt trassel med sladdar i släden.

*Erbjudandet med Airpods på köpet gäller för privatpersoner t o m 24/1 2021 vid köp av en Apple iPhone 11 Pro med 3Surfa 15GB, 50GB eller Obegränsat och 24 månaders bindningstid med reservation för slutförsäljning.

Julklapp till sambon och dig själv

Två klappar i samma köp till ett fördelaktigt pris. Smart va? Vi vill göra det enkelt för dig så varför inte slå till på en storsäljare från Samsung, nämligen Galaxy Note20 5G till sambon och ett par Galaxy Buds Live* till dig själv.

*Erbjudandet med Galaxy Buds Live på köpet gäller för privatpersoner t o m 21/12 2020 vid köp av en Samsung Galaxy Note20 5G med 3Surfa 15GB, 50GB eller Obegränsat och 24 månaders bindningstid med reservation för slutförsäljning.

Julklapp till flickvännen

Vad passar bättre än att ge sin käraste än en ny mobil? Perfekt att alltid vara tillgänglig, sprida sin vardag i sociala medier och att hålla sig uppdaterad och underhållen av musik eller filmstreaming. Då tipsar vi dig om nyheten Samsung Galaxy S20 FE 5G, en premiummobil till kampanjpris.

Tips på rim: Stark, snygg och med en prestanda i världsklass, med den här i din hand blir du riktigt vass. Ring, messa och surfa utan gräns - och ta bilder i mörker utan konkurrens. Den senaste tekniken med grym grafik, och med lurar till så du kan lyssna på musik. Årets julklapp får dig garanterat att le, här får du en sprillans ny…

Julklapp till morfar

Nu är det dags att morfar också blir digital och gör debut i den härliga digitala världen. Då har vi den perfekta julklappen till senioren. Samsung Galaxy A41 är en enkel och perfekt storlek till ett mycket fördelaktigt pris.

Julklapp till barnen

Är det dags att presentera mobilen för barnen där hemma? Då kan vi verkligen rekommendera Huawei Y6 som den perfekta julklappen till dottern eller sonen. Den är enkel att använda, bra storlek till små händer och är en rimlig slant att lägga. Även om det är lätt att tappa den eller bara glömma den någonstans. Det är lätt hänt!

Julklapp till familjen, från tomten

Vad kan passa bättre än surfplatta för spel, serier, i bilen och sömnlösa nätter till familjen? Ett måste i dagens digitala hem. Så då kan vi varmt tipsa om Samsung Galaxy Tab A7.

Tips på rim:”Med denna grej, som passar både kille och tjej, får du tid att i soffan nappa, tittandes på denna …” eller ”Denna uppkopplade julklapp är perfekt när du ska natta. Öppna tuben och sätt på Babblarna på denna…”

God Jul och lycka till med dina julklappsinköp önskar Tre.

Relaterade inlägg

Vi guidar dig i mobildjungeln för barn.

Mobilabonnemang till barn

Är det dags att skaffa ett mobilabonnemang för ditt barn? Då har du kommit rätt. Vi har mobilabonemang för både små och stora personer. För den som behöver lite och mycket surf.

Man surfar på sin surfplatta i poolen. Han ligger på en rosa badring med fötterna i det turkosa vattnet.

Hur påverkas din mobil av värme? Fem tips som kan hjälpa!

Ska du ut och resa snart? Värme är något som påverkar din mobil. Vi alla kan känna igen oss i situationer som när batteriet skenar iväg en varm sommardag eller överhettas på stranden i den stekheta solen. Men varför händer detta egentligen? Vi tar reda på vad det egentligen är som gör att våra mobiler inte vill samarbeta med oss under dessa dagar och ger tips på vad du kan göra för att undvika dem.

Handla
© 2022 Hi3G Access AB.
All rights reserved.
Ha en trevlig onsdag!