Gå till innehållet

Kom igång med din nya Huawei-mobil

Har du köpt någon av de nya Huawei-mobilerna? Kul! Eftersom P40-serien och Mate Xs inte har tillgång till Google Play, vill vi hjälpa dig komma igång, så att du kan få ut det mesta av din nya mobil - så fort det bara går!

Kategorier: Guider

Publicerad 2021-03-25

Färgglad bakgrundsbild i orange och rosa.

Överför din data med PhoneClone

Med appen Huawei PhoneClone kan du enkelt ta med kontakter, foton, videor, appar och inställningar från din gamla mobil till din nya Huawei-mobil.

Byt från iOS eller Android

Det spelar ingen roll om du byter från iOS eller Android, det enda du behöver göra är att ladda hem appen på båda mobilerna och välja vilken information som ska överföras.

Ladda hem PhoneClone

PhoneClone finns tillgänglig i AppStore, Google Play Store och AppGallery. Ladda hem appen och följ instruktionerna på Huaweis hemsida eller direkt i appen.

Ladda hem appar med AppGallery

AppGallery är Huaweis egen appbutik som ersätter Google Play på P40-serien och Mate Xs. Det är i AppGallery som du kommer att ladda ner appar.

Även om AppGallery funnits länge i världen, är det relativt nytt i norden - vilket betyder att den kommer fyllas på med mer och mer allteftersom tiden går.

Huawei AppGallery är förinstallerat på alla Huawei-mobiler.

Relaterade inlägg

Vi guidar dig i mobildjungeln för barn.

Mobilabonnemang till barn

Är det dags att skaffa ett mobilabonnemang för ditt barn? Då har du kommit rätt. Vi har mobilabonemang för både små och stora personer. För den som behöver lite och mycket surf.

Man surfar på sin surfplatta i poolen. Han ligger på en rosa badring med fötterna i det turkosa vattnet.

Hur påverkas din mobil av värme? Fem tips som kan hjälpa!

Ska du ut och resa snart? Värme är något som påverkar din mobil. Vi alla kan känna igen oss i situationer som när batteriet skenar iväg en varm sommardag eller överhettas på stranden i den stekheta solen. Men varför händer detta egentligen? Vi tar reda på vad det egentligen är som gör att våra mobiler inte vill samarbeta med oss under dessa dagar och ger tips på vad du kan göra för att undvika dem.

Handla
© 2022 Hi3G Access AB.
All rights reserved.
Ha en trevlig onsdag!