Gå till innehållet

Kom igång med din nya Huawei-mobil

Har du köpt någon av de nya Huawei-mobilerna? Kul! Eftersom P40-serien och Mate Xs inte har tillgång till Google Play, vill vi hjälpa dig komma igång, så att du kan få ut det mesta av din nya mobil - så fort det bara går!

Kategorier: Guider

Publicerad 2021-03-25

Färgglad bakgrundsbild i orange och rosa.

Överför din data med PhoneClone

Med appen Huawei PhoneClone kan du enkelt ta med kontakter, foton, videor, appar och inställningar från din gamla mobil till din nya Huawei-mobil.

Byt från iOS eller Android

Det spelar ingen roll om du byter från iOS eller Android, det enda du behöver göra är att ladda hem appen på båda mobilerna och välja vilken information som ska överföras.

Ladda hem PhoneClone

PhoneClone finns tillgänglig i AppStore, Google Play Store och AppGallery. Ladda hem appen och följ instruktionerna på Huaweis hemsida eller direkt i appen.

Ladda hem appar med AppGallery

AppGallery är Huaweis egen appbutik som ersätter Google Play på P40-serien och Mate Xs. Det är i AppGallery som du kommer att ladda ner appar.

Även om AppGallery funnits länge i världen, är det relativt nytt i norden - vilket betyder att den kommer fyllas på med mer och mer allteftersom tiden går.

Huawei AppGallery är förinstallerat på alla Huawei-mobiler.

Relaterade inlägg

iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max

Jämför iPhone 13

Apple annonserade nya iPhone 13 vid sitt stora evenemang den 14:e september 2021. Precis som förra året fick vi fyra nya modeller att välja mellan. Frågan är, vad är skillnaderna och vilken modell i iPhone 13-serien passar dig bäst?

En man i solglasögon håller i, och tittar på en svart mobiltelefon.

Säkerhetskopiera mobilen

Har du köpt en ny mobil, eller vill säkerställa att ditt innehåll är i säkra händer? Då är det dags att säkerhetskopiera! Det alltid bra att ha en back up av ditt innehåll sparat någonstans. Oavsett om du har en mobil med Android eller iOS ska det vara enkelt att säkerhetskopiera.