Gå till innehållet

Kom igång med din nya Huawei-mobil

Har du köpt någon av de nya Huawei-mobilerna? Kul! Eftersom P40-serien och Mate Xs inte har tillgång till Google Play, vill vi hjälpa dig komma igång, så att du kan få ut det mesta av din nya mobil - så fort det bara går!

Kategorier: Guider

Publicerad 2021-03-25

Färgglad bakgrundsbild i orange och rosa.

Överför din data med PhoneClone

Med appen Huawei PhoneClone kan du enkelt ta med kontakter, foton, videor, appar och inställningar från din gamla mobil till din nya Huawei-mobil.

Byt från iOS eller Android

Det spelar ingen roll om du byter från iOS eller Android, det enda du behöver göra är att ladda hem appen på båda mobilerna och välja vilken information som ska överföras.

Ladda hem PhoneClone

PhoneClone finns tillgänglig i AppStore, Google Play Store och AppGallery. Ladda hem appen och följ instruktionerna på Huaweis hemsida eller direkt i appen.

Ladda hem appar med AppGallery

AppGallery är Huaweis egen appbutik som ersätter Google Play på P40-serien och Mate Xs. Det är i AppGallery som du kommer att ladda ner appar.

Även om AppGallery funnits länge i världen, är det relativt nytt i norden - vilket betyder att den kommer fyllas på med mer och mer allteftersom tiden går.

Huawei AppGallery är förinstallerat på alla Huawei-mobiler.

Relaterade inlägg

Två personer sitter tillsammmans med en mobiltelefon och går igenom något. Den ena personer håller i mobilen och den andra visar något på skärmen.

Byta telefon

Har du uppgraderat dig till en ny mobil? Vad trevligt! Då är det bara att flytta över allt innehåll som finns på gamla telefonen. Och innan du suckar och grämer dig för hur det ska gå så kommer det med appars hjälp att gå galant. Snart är du igång med nya telefonen! Men psst! Det är alltid bäst att säkerhetskopiera först.

Mobil som är en smartphone hålls i handen, personen har en orange stickad tröja. Personen trycker på huvudknappen med sitt pekfinger.

Mobil för äldre

Idag finns mobilen med oss alla oavsett ålder, det är härligt. En mobil för äldre har blivit en målgrupp som är viktigare än någonsin. Behovet är stort av just de funktioner som en seniortelefon bör ha för att vara användarvänlig och inte skapa ett motstånd. Vi vill hylla alla äldre som faktiskt vågar ta till sig den nya tekniken idag! Hurra för alla äldre med mobiltelefoner!