Gå till innehållet

Mobilabonnemang till barn

Är det dags att skaffa ett mobilabonnemang för ditt barn? Då har du kommit rätt. Vi har mobilabonemang för både små och stora personer. För den som behöver lite och mycket surf.

Kategorier: Guider

Publicerad 2021-03-25 (Uppdaterad 2021-04-09)

Vi guidar dig i mobildjungeln för barn.

Gör det lätt för ditt barn att kontakta dig

I våra mobilabonnemang ingår det alltid fria samtal och SMS. Det betyder att ditt barn alltid kommer kunna kontakta dig, i alla fall på det gamla hederliga sättet. Frågan du behöver ställa dig är hur mycket surf behövs? För barn som mest använder mobilen hemma eller hos kompisar behöver oftast inte så mycket surf. De brukar vara uppkopplade på WiFi och då drar surfen ingenting. Skulle surfen ändå ta slut så går det alltid att köpa till.

Skicka surf inom familjen

Om du och ditt barn har abonnemang på Tre så kan ni skicka surf mellan era abonnemang. Med vår tjänst 3Skicka surf kan du kostnadsfritt dela med dig av surf till alla som har Tre.

Håll koll på kostnaderna för mobilabonnemanget

För att hålla koll på kostnaderna kan du använda dig av 3Kostnadskontroll. Sätt ett belopp som du ditt barns abonnemang inte får överstiga. Med vår kostnadskontroll har du ett tak för utgifterna, det går tex inte att ringa utlandssamtal, köpa tjänster osv. när barnet har nått kostnadstaket.

Relaterade inlägg

Mobil som är en smartphone hålls i handen, personen har en orange stickad tröja. Personen trycker på huvudknappen med sitt pekfinger.

Ta bort virus på mobilen

Har din mobil börjat att bete sig konstigt? Misstänker du att du har drabbats av ett mobilvirus? Det kan tyvärr vara möjligt. I och med att våra smarta mobiler i princip har utvecklats till små minidatorer kan dom även drabbas av virus.

Äldre kvinna i grått hår och gul tröja sitter tillsammans mede ett litet barn och tittar på något på en dator. Det är mörkt i rummet där de sitter.

Förläng och förstärk WiFi

Repeater, range extender eller huskur.

Handla
© 2022 Hi3G Access AB.
All rights reserved.
Ha en trevlig lördag!