Gå till innehållet

Mobilabonnemang till barn

Är det dags att skaffa ett mobilabonnemang för ditt barn? Då har du kommit rätt. Vi har mobilabonemang för både små och stora personer. För den som behöver lite och mycket surf.

Kategorier: Guider

Publicerad 2021-03-25 (Uppdaterad 2021-04-09)

Vi guidar dig i mobildjungeln för barn.

Gör det lätt för ditt barn att kontakta dig

I våra mobilabonnemang ingår det alltid fria samtal och SMS. Det betyder att ditt barn alltid kommer kunna kontakta dig, i alla fall på det gamla hederliga sättet. Frågan du behöver ställa dig är hur mycket surf behövs? För barn som mest använder mobilen hemma eller hos kompisar behöver oftast inte så mycket surf. De brukar vara uppkopplade på WiFi och då drar surfen ingenting. Skulle surfen ändå ta slut så går det alltid att köpa till.

Skicka surf inom familjen

Om du och ditt barn har abonnemang på Tre så kan ni skicka surf mellan era abonnemang. Med vår tjänst 3Skicka surf kan du kostnadsfritt dela med dig av surf till alla som har Tre.

Håll koll på kostnaderna för mobilabonnemanget

För att hålla koll på kostnaderna kan du använda dig av 3Kostnadskontroll. Sätt ett belopp som du ditt barns abonnemang inte får överstiga. Med vår kostnadskontroll har du ett tak för utgifterna, det går tex inte att ringa utlandssamtal, köpa tjänster osv. när barnet har nått kostnadstaket.

Relaterade inlägg

Man i svart mössa och vit vindjacka håller i en mobil. Det ser ut att vara soluppgång/solnedgång och som att han fotar den.

Fördelar med AR- Så kan du dra nytta av den nya tekniken

Augmented reality, förstärkt verklighet, är här för att stanna. Men vad innebär egentligen den nya tekniken, och hur kan du ha nytta av den i vardagen? Tre reder ut AR-begreppen.

Man i svart mössa och vit vindjacka håller i en mobil. Det ser ut att vara soluppgång/solnedgång och som att han fotar den.

Hitta och spåra mobil

Få saker skulle kännas så jobbigt och förlamande som om vi skulle råka bli av med vår mobil. Här har vi tips på hur du kan hitta och spåra din mobil. Innan du läser vidare bland tipsen bör du spärra ditt abonnemang hos din operatör om det är så att din mobil har försvunnit eller blivit stulen.