Gå till innehållet

Mobilabonnemang till barn

Är det dags att skaffa ett mobilabonnemang för ditt barn? Då har du kommit rätt. Vi har mobilabonemang för både små och stora personer. För den som behöver lite och mycket surf.

Kategorier: Guider

Publicerad 2021-03-25 (Uppdaterad 2021-04-09)

Vi guidar dig i mobildjungeln för barn.

Gör det lätt för ditt barn att kontakta dig

I våra mobilabonnemang ingår det alltid fria samtal och SMS. Det betyder att ditt barn alltid kommer kunna kontakta dig, i alla fall på det gamla hederliga sättet. Frågan du behöver ställa dig är hur mycket surf behövs? För barn som mest använder mobilen hemma eller hos kompisar behöver oftast inte så mycket surf. De brukar vara uppkopplade på WiFi och då drar surfen ingenting. Skulle surfen ändå ta slut så går det alltid att köpa till.

Skicka surf inom familjen

Om du och ditt barn har abonnemang på Tre så kan ni skicka surf mellan era abonnemang. Med vår tjänst 3Skicka surf kan du kostnadsfritt dela med dig av surf till alla som har Tre.

Håll koll på kostnaderna för mobilabonnemanget

För att hålla koll på kostnaderna kan du använda dig av 3Kostnadskontroll. Sätt ett belopp som du ditt barns abonnemang inte får överstiga. Med vår kostnadskontroll har du ett tak för utgifterna, det går tex inte att ringa utlandssamtal, köpa tjänster osv. när barnet har nått kostnadstaket.

Relaterade inlägg

Barn i randig tröja och yvigt brunt hår sitter med en man i svart hår, skägg och grå tröja i en fåtölj. De interagerar med en mobiltelefon.

Dags för första egna mobilen? Så vet du när barnet är redo

Att få sin första egna mobil är ett stort steg för ett barn. Men hur vet du att ditt barn är redo? Och vad kan du som förälder behöva tänka på? Här är några frågor som kan vara bra att fundera över innan du gör slag i saken.

Bild på Samsung Galaxy S21-serien. Två mobiler mot varandra, kamera-huset i fokus.

Jämför Galaxy S21-serien från Samsung

Vi jämför Galaxy S21 5G, Galaxy S21+ 5G och Galaxy S21 Ultra 5G för att göra det enklare att välja.