Gå till innehållet

Mobilabonnemang till barn

Är det dags att skaffa ett mobilabonnemang för ditt barn? Då har du kommit rätt. Vi har mobilabonemang för både små och stora personer. För den som behöver lite och mycket surf.

Kategorier: Guider

Publicerad 2021-03-25 (Uppdaterad 2022-08-16)

Vi guidar dig i mobildjungeln för barn.

Gör det lätt för ditt barn att kontakta dig

I våra mobilabonnemang ingår det alltid fria samtal och SMS. Det betyder att ditt barn alltid kommer kunna kontakta dig, i alla fall på det gamla hederliga sättet. Frågan du behöver ställa dig är hur mycket surf behövs? För barn som mest använder mobilen hemma eller hos kompisar behöver oftast inte så mycket surf. De brukar vara uppkopplade på WiFi och då drar surfen ingenting. Skulle surfen ändå ta slut så går det alltid att köpa till.

Skicka surf inom familjen

Om du och ditt barn har abonnemang på Tre så kan ni skicka surf mellan era abonnemang. Med vår tjänst 3Skicka surf kan du kostnadsfritt dela med dig av surf till alla som har Tre.

Håll koll på kostnaderna för mobilabonnemanget

För att hålla koll på kostnaderna kan du använda dig av 3Kostnadskontroll. Bestäm ett belopp som du ditt barns abonnemang inte får överstiga. Med vår kostnadskontroll har du ett tak för utgifterna, det går t ex inte att ringa utlandssamtal, köpa tjänster osv. när barnet har nått kostnadstaket.

Relaterade inlägg

iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max

iPhone 13 vs iPhone 14

Apples senaste iPhone 14-modeller är här och det finns en hel del nyheter. Om du funderar på att uppgradera dig och vill veta vad skillnaderna är mellan iPhone 13 och iPhone 14 har du kommit rätt. Vi jämför modellerna så att du lättare kan ta ett beslut om vilken modell som passar dig bäst.

Kvinna i brunt lockigt hår, grön tröja och ljusblå jeans sitter i skräddarställning i en vit soffa och tittar på en surfplatta.

Surfplatta för barn

Sverige-semester har blivit allt vanligare och bilresorna allt längre! Även mysiga familjekvällar hemma med film är något som vi värdesätter högt nu för tiden och det är där surfplattan kommer in i bilden. Vare sig du är hemma eller inte, vill vi ge dig möjligheten att göra precis det som du älskar!

Genvägar
  • Snabba svar
  • Familjeabonnemang
  • Om oss
  • Våra butiker
  • Täckning och nät
  • Whistleblowing
© 2022 Hi3G Access AB.
All rights reserved.
Ha en trevlig tisdag!