Gå till innehållet
Köp begagnat, vårda, återvinn. 

Läs mer

Så förlänger du mobilens livslängd

Mobilt bredband med obegränsad surf

Ja, det är sant. Hos oss hittar du bredband över det mobila nätet med obegränsad surfmängd. Du kan koppla upp din mobil, dator, surfplatta och andra prylar på vårt mobila bredband helt utan att oroa dig för att surfen ska ta slut.

Kategorier: Digitalt liv

Publicerad 2022-05-18 (Uppdaterad 2022-11-02)

Inomhusrouter står i bokhyllan

Med bredband via mobilnätet kan hela familjen göra massa saker samtidigt med samma obegränsade surfmängd, i höga hastigheter! Bredband och routrar fungerar både i 4G och 5G.

Vi har till exempel en normalhastighet 200-600 Mbit/s i 5G+ nätet. Med den hastigheten fungerar det fint att streama film, shoppa online, mejla och göra bankärenden – samtidigt.

Varför välja ett mobilt bredband med obegränsad surf?

Precis som en mobil, är ett bredband via mobilnätet inte låst till en specifik plats eller adress. Eftersom det använder mobilnätet för överföring kan du antingen ha det hemma, eller ta det med dig om du vill. Däremot kan hastigheten komma att påverkas, så vill du vara säker på bra uppkoppling kan du alltid spana in täckningskartan

Eftersom bredband via mobilnätet varken kräver installation, speciell utrustning eller särskilda förberedelser är det både enkelt att komma igång med ett SIM-kort - och nästan helt "krångelfritt" att använda eftersom du inte behöver några kablar eller annat som trasslar.

Finns det ett obegränsat mobilt bredband utan bindningstid?

Du kan köpa vårt obegränsade bredband utan router och utan bindningstid, om du vill! Du betalar alltid en fast månadskostnad för ditt abonnemang och om du redan har eller köper ett mobilabonnemang med minst 20 GB surf får du ytterligare 100 kr i rabatt per månad som vi drar av på fakturan. Trevligt va?

Mobilt bredband jämfört med fiber och ADSL

Andra bredbandstyper, så som fiber, kan vara kostsamt då det i vissa fall behöver grävas hål i marken. En annan teknik för bredband är ADSL (bredband via telejacket) och det håller på att avvecklas i många delar av Sverige, vilket betyder att du som idag har just ADSL snart behöver byta.

Bredband via kabel-tv ("tre hål i väggen") byggs inte längre, men finns visserligen i många hushåll runt om i landet. Tekniken kräver ofta specialanpassad utrustning.

Så vill du välja ett mer enkelt alternativ som du kan placera var du vill hemma, välj ett obegränsat bredband via mobilnätet.

Relaterade inlägg

Tjej med VR-glasögon håller upp handen framför sig.

Tre storsatsar på att bygga ut 5G-nätet

2019 blev Tre den första mobiloperatören i Sverige att introducera ett publikt 5G-nät och inledde därigenom en transformerande fas. Under de senaste åren har 5G-utrullningen tagit ordentlig fart och allt fler svenskar har nu tillgång till kraftfull 5G-uppkoppling. Snabbheten i utvecklingen bereder nu vägen för samhällets digitala omställning och kommer innebära stora förändringar för såväl konsument som för samhället i stort.

Framtidens nät

Vi har träffat Tres nätchef Maria Jonsson för att prata om framtidens nät. Maria Jonsson berättar om vad 5G – och 6G-nätet kommer ge oss, hur Tre har jobbat med utbyggnaden av mobilnätet och varför det är så spännande med VR och AR.