Gå till innehållet

Samsung Galaxy Watch Active

Träna med stil.

Kategorier: Mobila nyheter

Publicerad 2021-03-25

Färgglad bakgrundsbild i orange och rosa.

__Galaxy Watch Active, Samsungs nya smartklocka är här. En livscoach som alltid är med dig runt armen. Den både coachar och ger dig råd. Genom att mäta träning, sömn, stress och välmående blir klockan mer som en livsstilscoach än mätutrustning. För ett uppkopplat och aktivt liv kan du nu träna med stil. __

Galaxy Watch för Android och iOS

För att kunna vara ett alternativ för alla så har Samsung valt att utforma denna smartklocka så den är kompatibel både med Android och iOS-enheter, till skillnad från Apple Watch som bara fungerar med iPhone. Vilket operativsystem du än har så är Galaxy Watch Active något för dig och din vardag.

4 fantastiska funktioner

Allt fler utgår från sin hälsa när de gör sina val i vardagen. Därmed finns det ett behov av produkter som förenklar och hjälper en att uppnå en aktiv och hälsosam vardag. Galaxy Watch Active kan mäta 39 aktiviteter och känner själv när kroppen sätter igång. Med stort fokus på hälsa och välmående har den många funktioner därtill.

  1. Vardagshälsa innebär mer än att bara räkna steg. Bland annat fokuserar Galaxy Watch Active inte bara på själva hårdjobbet, träningen, utan också på din återhämtning. Funktionen Stress Tracker hjälper dig att mäta och upptäcka stress lättare. Med andningsövningar vid rätt tillfällen kan klocka hjälpa dig med att hitta rätt väg tillbaka mot ett balanserat liv.

  2. Något som smartklockan också mäter är din sömn. Sömnspårningen analyserar din sömn och ser hur du återhämtar dig under natten.

  3. Med Spotify Offline behöver du inte träna i tystnad. Med Galaxy Watch Active kan du lyssna offline på dina spellistor.

  4. Galaxy Watch Active kommer med röststyrning och med hjälp av Bixby möjliggör den att både ta samtal och skriva meddelanden, utan att behöva ta fram mobilen.

Smidig storlek

Galaxy Watch Active är något smidigare och mindre än föregångaren Galaxy Watch. Detta just för att den inte ska vara i vägen i vardagen utan ska kunna användas överallt, även i sängen när du sover. Den runda urtavlan är 40 mm och klockan väger enbart 25 g.

Galaxy Watch Active batteritid

Galaxy Watch Active är utrustad med ett 230 mAh batteri och har en batteritid på 45 timmar innan den måste laddas upp, som för övrigt kan göras på baksidan av en Galaxy S10 eller S10+.

En livscoach runt armen som alltid stöttar, ger råd och mäter dina aktiviteter. För ett hälsosamt och balanserat liv kan du nu träna med stil. Nu kan du bli ägare till din Samsung Galaxy Watch Active.

Relaterade inlägg

Baksidan på en av Galaxy S21-mobilerna mot en klocka för att illustrera den smarta batteritekniken som finns i mobilerna.

Jämför Samsung Galaxy S22 och S21

Hur står sig den nya S22-serien med fjolårets S21-serie? Vi har samlat det du behöver veta för att kunna jämföra de olika mobilerna.

Samsung S22 serien i färgerna svart, vit, grön och rosa

Jämför Samsung Galaxy S22

Samsung inleder 2022 med att presentera tre mobiler i sin nya Galaxy S22-serien: Galaxy S22, 22+ och S22 Ultra. Vi hjälper dig att ta reda på vilken som kan passa dig bäst.

Handla
© 2022 Hi3G Access AB.
All rights reserved.
Ha en trevlig lördag!