Gå till innehållet

Vilket abonnemang ska jag välja?

I mobil- och abonnemangsdjungeln gäller det att välja smart. Både när det kommer till pris och miljö. I det här blogginlägget berättar vi kort om fördelarna med att välja ett nytt abonnemang. Allt i syfte att spara både på miljön och plånboken.

Kategorier: Guider

Publicerad 2021-03-25

Färgglad bakgrundsbild i orange och rosa.

Inte längre slit och släng

Vi kan se att genomsnittskunden behåller sin mobil i ungefär fyra år, vilket vi tror är ett resultat av ökad miljömedvetenhet och att mobilerna nu är så pass bra att många känner att de inte ”måste bytas ut” varje eller vartannat år.

De uppdateringar som görs årsvis är dessutom inte längre lika stora som de var för fem år sedan och nya funktioner och finesser är ofta kopplade till mjukvaran, vilket gör att de med äldre mobiler fortfarande kan ta del av utvecklingen genom att uppdatera just mjukvaran.

Samma mobil - Annat abonnemang

Många väljer därför att behålla sin nuvarande mobil och byta abonnemang för sänka månadskostnaden. Genom att välja Tre kan du både sänka din månadskostnad och göra en insats för miljön. Det går snabbt att få hem SIM-kortet och du kan självklart behålla ditt nummer.

Bra abonnemang - Bättre villkor

Vi erbjuder mobilabonnemang med olika mycket surf, 30 dagars uppsägningstid och möjlighet att betala via vanlig faktura, e-faktura, autogiro eller Swish. När du köper via vår hemsida betalar du dessutom ingen aktiveringsavgift för abonnemanget.

Prisexempel

  1. Surfar lite: 3Flexibel 5GB för 199 kr/mån
  2. Surfar mellan: 3Flexibel 15GB för 299 kr/mån
  3. Surfarr mycket: 3Flexibel Obegränsat för 499 kr/mån

Välj det abonnemang som passar dig.

Välj abonnemang utan bindningtid

Med Tre får du ett modernt och flexibelt fastprisabonnemang med mycket surf helt på dina villkor - utan bindningstid. Du bestämmer själv om du vill byta till ett abonnemang med mer surf under sommaren eller ha mindre surf när du vistas mycket inomhus och kan koppla upp dig mot WiFi. Vi har aboonemang som är flexibla, för att passa dig.

3Världen ingår

Om du väljer mobilabonnemang från 15GB och uppåt så ingår även tilläggstjänsten 3Världen utan extra kostnad. Det innebär att du kan surfa till samma pris inom Sverige i alla EU/EES-länder, USA, Turkiet, Thailand och ytterligare 47 länder. Detta gäller även när du inte har någon bindningstid. Bra va? Läs mer om 3Världen - för dig som gillar att resa och hålla sig uppdaterad.

Alltid hos Tre

Följande tjänster ingår alltid kostnadsfritt hos oss.

Relaterade inlägg

Fyra personer i en ring som håller i olika mobiler.

Mobiler genom tiderna. Så har de utvecklats

Idag är våra mobiltelefoner något av en extra kroppsdel för oss. Mobilen har haft en självklar plats i handen, i väskan och i fickan i flera decennier – men dess historia är inte lika självklar. Häng med på en guide längs minnenas allé!

Bild på batteriet i nya Xiaomi Mi 11i som ligger på 4520 mAh i svart. Den håller på att laddas.

Ladda mobilen på rätt sätt

Att mobilen behöver ström är en självklarhet, men vad som gäller kring hur man ska ladda mobilen kan skiljas åt. Visst är det svårt att veta vad som gäller när man ska ladda sin mobil, ska man ladda varje natt, ska man låta batteriet ta helt slut eller ska man ladda korta stunder, hur ska man egentligen ladda sin mobil? Låt oss vägleda dig hur du laddar mobilen på bästa sätt i vår laddningsguide.