Gå till innehållet

Vilket abonnemang ska jag välja?

I mobil- och abonnemangsdjungeln gäller det att välja smart. Både när det kommer till pris och miljö. I det här blogginlägget berättar vi kort om fördelarna med att välja ett nytt abonnemang. Allt i syfte att spara både på miljön och plånboken.

Kategorier: Guider

Publicerad 2021-03-25

Färgglad bakgrundsbild i orange och rosa.

Inte längre slit och släng

Vi kan se att genomsnittskunden behåller sin mobil i ungefär fyra år, vilket vi tror är ett resultat av ökad miljömedvetenhet och att mobilerna nu är så pass bra att många känner att de inte ”måste bytas ut” varje eller vartannat år.

De uppdateringar som görs årsvis är dessutom inte längre lika stora som de var för fem år sedan och nya funktioner och finesser är ofta kopplade till mjukvaran, vilket gör att de med äldre mobiler fortfarande kan ta del av utvecklingen genom att uppdatera just mjukvaran.

Samma mobil - Annat abonnemang

Många väljer därför att behålla sin nuvarande mobil och byta abonnemang för sänka månadskostnaden. Genom att välja Tre kan du både sänka din månadskostnad och göra en insats för miljön. Det går snabbt att få hem SIM-kortet och du kan självklart behålla ditt nummer.

Bra abonnemang - Bättre villkor

Vi erbjuder mobilabonnemang med olika mycket surf, 30 dagars uppsägningstid och möjlighet att betala via vanlig faktura, e-faktura, autogiro eller Swish. När du köper via vår hemsida betalar du dessutom ingen aktiveringsavgift för abonnemanget.

Prisexempel

  1. Surfar lite: 3Flexibel 5GB för 199 kr/mån
  2. Surfar mellan: 3Flexibel 15GB för 299 kr/mån
  3. Surfarr mycket: 3Flexibel Obegränsat för 499 kr/mån

Välj det abonnemang som passar dig.

Välj abonnemang utan bindningtid

Med Tre får du ett modernt och flexibelt fastprisabonnemang med mycket surf helt på dina villkor - utan bindningstid. Du bestämmer själv om du vill byta till ett abonnemang med mer surf under sommaren eller ha mindre surf när du vistas mycket inomhus och kan koppla upp dig mot WiFi. Vi har aboonemang som är flexibla, för att passa dig.

3Världen ingår

Om du väljer mobilabonnemang från 15GB och uppåt så ingår även tilläggstjänsten 3Världen utan extra kostnad. Det innebär att du kan surfa till samma pris inom Sverige i alla EU/EES-länder, USA, Turkiet, Thailand och ytterligare 47 länder. Detta gäller även när du inte har någon bindningstid. Bra va? Läs mer om 3Världen - för dig som gillar att resa och hålla sig uppdaterad.

Alltid hos Tre

Följande tjänster ingår alltid kostnadsfritt hos oss.

Relaterade inlägg

Två personer sitter tillsammmans med en mobiltelefon och går igenom något. Den ena personer håller i mobilen och den andra visar något på skärmen.

Byta telefon

Har du uppgraderat dig till en ny mobil? Vad trevligt! Då är det bara att flytta över allt innehåll som finns på gamla telefonen. Och innan du suckar och grämer dig för hur det ska gå så kommer det med appars hjälp att gå galant. Snart är du igång med nya telefonen! Men psst! Det är alltid bäst att säkerhetskopiera först.

Mobil som är en smartphone hålls i handen, personen har en orange stickad tröja. Personen trycker på huvudknappen med sitt pekfinger.

Mobil för äldre

Idag finns mobilen med oss alla oavsett ålder, det är härligt. En mobil för äldre har blivit en målgrupp som är viktigare än någonsin. Behovet är stort av just de funktioner som en seniortelefon bör ha för att vara användarvänlig och inte skapa ett motstånd. Vi vill hylla alla äldre som faktiskt vågar ta till sig den nya tekniken idag! Hurra för alla äldre med mobiltelefoner!