Gå till innehållet

Xiaomi Mi - 10 nyhet från Xiaomi

Som första svenska mobiltillverkare blev vi i slutet av 2018 först ut med att sälja Xiaomi-mobiler. Då tog vi in den prisvärda Redmi 6A och flaggskeppet Mi 8.

Båda modellerna blev populära och välkomnades av våra kunder som prisvärda alternativ till dyrare mobiler med liknande prestanda, design och funktionalitet.

Kategorier: Mobila nyheter

Publicerad 2021-03-25

Färglad bakgrundsbild i orange och rosa.

Låt oss presentera Mi 10

Precis som sina föregångare, fortsätter Mi 10 trenden med att vara ett prisvärt alternativ med prestanda, design och funktion i klass med de andra tillverkarna som går att välja mellan på den svenska marknaden idag.

Modern Android

Xiaomi Mi 10 är en så kallad flaggskeppsmobil, vilket innebär att den är fullproppad med teknik: heltäckande skärm, bra batteritid, snabb prestanda, avancerat kamerasystem och mycket lagringsytrymme.

Med andra ord följer Mi 10 kurvan för hur en modern smartphone ska se ut och prestera i 2020.

Fullt Google-stöd

Xiaomi Mi 10 kommer med Android 10 och fullt stöd för appar i Google Play Store.

Följer kameratrenden

De senaste åren för mobiler har gått i kamerans tecken, och Mi 10 är inget undantag. På baksidan av mobilen sitter det fyra kameror: en huvudkamera med hela 108 MP, en ultravidvinkel kamera på 13 MP, en makro-kamera på 2MP och en djupsensor på 2MP. Fram sitter en 20 MP selfie-kamera.

Med hjälp av AI och nattläge kan du räkna med att ta bra bilder även när det mörkt ut.

Video i 8K

Med Mi 10 kan du filma i 8K - ett bra sätt att framtidssäkra det du filmar.

Vem väljer Xiaomi Mi 10?

Vi tror att du är på jakt efter ett prisvärt alternativ till dyrare mobiler med liknande teknisk specifikation och prestanda, eller så är du redo att testa något nytt - men vill stanna kvar i Android-familjen. Du som kommer från en Mi 8 eller Mi 9 kommer i alla fall känna igen dig i Mi 10.

Relaterade inlägg

Färgglad bakgrundsbild i orange och rosa.

Apple TV+. Streamingtjänst från Apple

Under Apples Keynote 2019 presenterade Apple sin nya streamingtjänst Apple TV+ som sedan dess producerat massor av filmer och prisvinnande serier.

iPhone 11 i flera olika färger - presenterade som en "bukett".

Apple Arcade

Spelar du på mobilen när du åker till och från jobbet? Har du kanske till och med tröttnat på alla dessa spel som ber dig om pengar i tid och otid? Reklamen som kommer upp precis när du ska få den perfekta raden i Candy Crush? Då kan Apple Arcade vara något för dig.

Handla
© 2022 Hi3G Access AB.
All rights reserved.
Ha en trevlig onsdag!