Till innehållet
Meny

Samsung Galaxy
S9 & S9+.

Nya flaggskeppet från Samsung är här, med kamera och display i världsklass.

Har du frågor? Kontakta oss.

Kameran. Sedd med nya ögon.

Bilder har blivit vårt viktigaste sätt att kommunicera. Vi fotar, filmar och delar. I sociala medier, med vänner, kollegor och kunder. För att beskriva, för att förklara, eller bara för att visa hur vi mår.

Kameran i våra mobiler har blivit avgörande för våra möjligheter att kommunicera. Därför är har vi gjort om kameran i Galaxy S9 från grunden. För att bygga en kamera som ger dig fler möjligheter utmanade vi gamla sanningar och tänkte nytt. Här är resultatet.

En kamera som ger dig större möjligheter att ta bra bilder i alla typer av ljusförhållanden. Från riktigt svagt till gassande sol. Du kan alltid fånga ögonblicket med skärpa.

Du kan filma i super slow motion med 960 bilder per sekund och upptäcka detaljerna som ögat missar.

Vad är det nya med Galaxy S9?

 • Inbyggda stereohögtalare med Dolby Atmos kalibrerade av AKG.
 • Smidigare säkerhet med identifiering av iris och ansikte.
 • Förenklad uppkoppling mot andra Samsungenheter.
 • Dammtät och vattentålig enligt IP68.
 • Enkelt att öka minnet med micro SD-kort upp till 400 GB (säljs separat)
 • Infinity Display som ger dig en större skärmupplevelse.
 • Villkor.

  Om användandet överstiger inkluderad datamängd spärras abonnemanget för datatrafik. Därefter kan mer data köpas till efter behov. Vid nästa månadsskifte blir det automatiskt full hastighet igen.

  Operatörslåsning
  Mobilen är operatörslåst under de första 12 månaderna. Månad 13-24 kan mobilen låsas upp mot en avgift om 350 kr. Efter bindningstidens utgång kan mobilen låsas upp kostnadsfritt.

  Vad ingår i 3Företag?
  I abonnemanget 3Företag 1GB-100GB ingår vald surfmängd/mån och obegränsat med samtal, SMS och MMS inom Sverige, EU/EES. Självklart ingår även WiFi-samtal.

  Musikstreaming.
  Så länge du har surf kvar på ditt abonnemang och du befinner dig i Sverige kan du streama musik utan att det påverkar din övriga surfmängd.