Till innehållet
Meny

Rabatt på företagssurf.

Nu får du totalt 100 kr rabatt/mån
på 3Företag 7GB och 3Företag 15GB utan mobil.

Är du nöjd med din jobbmobil?

Då har vi erbjudande på abonnemangen 3Företag 7GB eller 3Företag 15GB surf.

Hur mycket surf behöver du?

Se ditt användande i Mitt3.

Med en större mängd data inkluderat i abonnemanget slipper du oroa dig för att leta efter wifi-uppkopplingar eller att mängden data ska ta slut. Det du använder telefonen till under arbetsdagen avgör helt enkelt hur mycket data du behöver.

Reser du i tjänsten kan det vara trevligt att lyssna på podcasts, då räcker 15 GB data till cirka 1 timmes lyssnande varje dag och 7 GB till ungefär hälften så mycket. Föredrar du att se på film så räcker 7 GB till cirka 5 timmar Netflix i månaden och 15 GB till ca 12 timmar. Surfar du mycket kan det vara bra att veta att 7 GB surf räcker till att besöka ca 200 sidor per månad och 15 GB surf räcker till ca 500 sidor.

I Mitt3 kan du se hur mycket data du använder varje månad. Använd Mitt3 för att hitta det abonnemang som passar dig bäst baserat på din dataförbrukning.

Kontakta oss så berättar vi mer.

6

WiFi-samtal.

Med WiFi-samtal använder du en trådlös internetuppkoppling för att ringa helt vanliga röstsamtal. Det innebär att du ringer precis som vanligt från din mobil och att du är fullt nåbar på din mobiltelefon.

Lär dig mer om WiFi-samtal

s

Musikstreaming.

Så länge du har surf kvar på ditt abonnemang, och har givit ditt samtycke, så kan du streama musik i EU utan att det påverkar din övriga datamängd.

Läs mer om musikstreaming

4

3Världen Företag.

Det är en ny tilläggstjänst har kommit till världen. Med 3Världen Företag blir det ännu enklare att göra affärer utomlands.

Läs mer om 3Världen Företag

Det finstilta.

Kampanjen pågår t.o.m den 28 mars 2019.
Alla priser är ex. moms inkl. rabatt.
Ord. pris obundet 7 GB 399 kr/mån.
Ord. pris obundet 15 GB 449 kr/mån.