Prova växeltillval kostnadsfritt.

Ta er telefoni till nästa nivå.

Visste du att 3FrontOffice har flera smarta tillval, speciellt framtagna för att ge nytta för ditt företag och era kunder?

Ta er mobila växel till nästa nivå med Softphone Plus, Statistik eller 3Svarsservice. Just nu kan du prova dessa tillval kostnadsfritt i en månad, utan bindningstid och uppsägningstid.

Vilket tillval hjälper dig?

P

Telefon i datorn.

Softphone Plus.

Blir det svårt att hantera många in- och utkommande samtal i era mobiltelefoner? Jobbar ni utomlands, men vill kunna ringa som hemma i Sverige? Ring med Softphone i datorn, så får ni ett smidigare arbetssätt i hela världen.
Värde: 40 kr/användare

Prova Softphone

3

Full koll - på allt.

Statistik Bas & Plus.

Genom att titta noggrannare på er telefoni kan ni hitta smarta sätt att effektivisera verksamheten på, som både gynnar er och era kunder. Med Statistiktjänsterna får ni all tänkbar information om era samtal, samlad i smarta rapporter.
Värde: 400 kr eller 800 kr

Prova Statistik

E

Alltid någon som svarar.

3Svarsservice.

Ibland händer det att man inte kan hantera alla samtal. Det kan vara för att ni inte arbetar under helger, eller helt enkelt inte hinner ta alla samtal. Med 3Svarsservice får ni hjälp av professionella telefonister som sköter era inkommande samtal.
Värde: från 3495 kr

Prova 3Svarsservice

3FrontOffice.

En växel för alla företag.

Vi vet hur viktigt det är att ta hand om varje kontakttillfälle. Vår mobila växel 3FrontOffice gör det enklare än någonsin att hålla kontakten med både dina kunder och anställda, samtidigt som lösningen kräver mycket mindre tid och arbete än en traditionell växel.

Mer om 3FrontOffice