Till innehållet
Meny

Ha ett bra uppkopplat liv.

Vi på Tre tror att det uppkopplade livet för oss närmare varandra, öppnar upp världen och möjliggör ett flexiblare liv. Därför arbetar vi varje dag för att våra 2 miljoner kunder ska kunna använda mobilen på ett smartare sätt.Det ska vara Trevligt att vara kund hos oss!

Enklare arbetsliv med 3Företag.

Nu har vi på Tre Företag valt att slopa alla våra företagsabonnemang - utom det med obegränsad surf i Sverige. Som nu bara kostar 249 kr/mån.

Läs mer

3Världen Företag.

Med vårt företagsabonnemang läggs tjänsten 3Världen Företag till. Med den kan du surfa och ringa till samma pris som inom Sverige i 80 länder.

Mer om 3Världen Företag

Företagslösningar för era behov.

Letar du efter något mer än bara en ny telefon? Vi har många smarta lösningar för de flesta behov, bland annat vår mobila växel 3FrontOffice.

Hitta er företagslösning hos Tre

Testa vårt nät.

Upplev en bättre mobil upplevelse med Tre.

4G med dubbel hastighet.

Täckning där det räknas.

Hög kapacitet.

Prova oss kostnadsfritt.

Testa hur det är att vara 3Kund med vårt prova på-paket. Det innehåller ett kostnadsfritt SIM-kort som du kan utvärdera nät och täckning med under 20 dagar.

Vad säger våra kunder?

Materialmännen
 

Claes Roos
Koncerncontroller & Vice VD

Vi har varit kund hos Tre sedan 2009. Den fina täckningen var den viktigaste anledningen till att vi valde Tre som leverantör. Förutom detta har Tres kundservice en mycket hög nivå vilket blivit den största anledningen till vår långa relation. Jag får alltid ett proffsigt bemötande, snabba svar och jag känner mig viktig som kund. En kundservice som lyssnar och förstår är värt så mycket mer än vem som har lägst pris.

Sigtunahöjden
Hotell & Konferens

Theo Richter
IT & Teknikchef

Tre har hjälpt oss att sätta ihop en helt unik växellösning som gör att vi kan vara mer effektiva i vårt arbete. Det är ingen som behöver vara låst framför en dator i en reception. 3Frontoffice gör det möjligt för oss att vara mobila och flexibla. Vi sparar både tid och kostnad på det och våra gäster får ett bättre bemötande.

Stylein AB
 

Elin Alemdar
CEO & Chief of design

När jag fick chansen att öppna en pop up-butik i centrala Stockholm hade jag bara 48 timmar på mig att sätta igång. Jag är väldigt glad och tacksam över att Tre kunde ge mig så snabb hjälp och anpassa en lösning exakt efter mina behov. I min bransch måste man vara snabb och jag är imponerad över att Tre kunde hjälpa mig med bredband, en iZettle betallösning och högtalare på så kort tid. Tre är mycket mer än bara en mobiloperatör.

Fortsätt tänk stort.

Ring 020-33 33 33

Eller låt oss kontakta dig för att berätta mer om hur vi kan göra ditt företagande flexibelt, enkelt och problemfritt. Fyll i kontaktformuläret här nedan så ringer vi upp dig inom kort.

Hur vill du bli kontaktad?