Till innehållet
Meny

Fakturering och inkasso.

Enkelt och lönsamt.

Det är viktigt att få in sina betalningar i tid, och samtidigt göra det enkelt för sin kund. Genom att fakturera med vår partner Inkassogram får ni snabbt in era kunders betalningar, och representeras på ett proffsigt sätt.

Hämta produktblad

Fakturera utan kostnad.

Med Inkassograms tjänster skickar du kostnadsfria fakturor, betalningspåminnelser, inkassokrav och final notice-brev. Fakturering med Fakturagram ger er mindre administration och kostnader, samtidigt som ert företag representeras professionellt och kundvänligt.

Fakturagram har ingen bindningstid, och passar utmärkt för både små och stora företag. Behöver ni integrera faktureringen mot ett befintligt affärssystem finns flera möjligheter - allt från enstaka importer till integration via API.

Skaffa Fakturagram

Schysst kravhantering.

Har ni problem med uteblivna betalningar? Få hjälp att lösa era fordringar på ett sätt som är bra för både er och era kunder, så att framtida affärer inte drabbas. Inkassogram anpassar kravåtgärden mot betalningshistorik och betalningsförmåga hos er kund, med mål att så få ärenden som möjligt ska behöva skickas till kronofogden.

Kom igång med Inkassogram

B

Kortbetalning.

Ta betalt enkelt och smidigt på era kunders villkor. Vi har smidiga och kostnadseffektiva betallösningar som passar er.

Ta betalt med kort

D

Fler företagslösningar.

Vi arbetar för att dagens företag ska få en enklare vardag. Läs mer om vilka lösningar vi har som hjälper dig.

Våra lösningar

5

Mobil växel.

Med en mobil växel finns det mycket att hämta, era kunder får ett professionellt intryck och er arbetsdag förenklas.

3FrontOffice

Vi hjälper dig på vägen.

Boka rådgivning.

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa ditt företag med hanteringen av betalning och fakturering. Ring oss på 020 - 33 33 33, eller fyll i formuläret nedan så hör en av våra företagsexperter av sig inom kort.

Hur vill du bli kontaktad?