Till innehållet
Meny

Bredband & surfplattor.

Var uppkopplad
där du behöver det.

Våra bredbandsuppkopplingar är helt mobila. Till en surfplatta är det kanske självklart, men även för att du ska slippa nätverkskablar och annat trassel på ditt kontor. Precis som med telefoniabonnemangen surfar du till fasta priser i ett ständigt växande 3G och 4G-nät.

Bredbandsabonnemang Surfplattor

För kontoret.

Med en stationär WiFi-router kopplar du enkelt upp kontoret trådlöst, eller med kabel om er utrustning kräver det. Installationen är enkel, det enda du behöver göra är att ansluta ström och sedan är uppkopplingen igång.

Våra routrar

När du är på språng.

En bra uppkoppling blir ännu bättre om den går att ta med sig. Med mobilt WiFi kan du jobba uppkopplad där det behövs, med en router som är så liten att den ryms i fickan. Du kan koppla upp alla enheter som stödjer WiFi, allt från en surfplatta eller mobil till en kortläsare från iZettle.

WiFi-produkter

Bredband för surfplattan.

En surfplatta gör det enkelt att arbeta precis där du befinner dig för stunden. I många fall kan den passa bättre än en laptop, med längre batteritid och ett mer bärbart format. Bredbandsabonnemangen passar lika bra i surfplattan, och ger dig all den kapacitet du behöver i arbetet.

Surfplattor

Vi hjälper dig på vägen.

Boka rådgivning.

Vill du veta mer om hur våra bredbandslösningar kan hjälpa ditt företag med er internetuppkoppling? Ring oss på 020 - 33 33 33, eller fyll i formuläret nedan så hör en av våra företagsexperter av sig inom kort.

U

Service.

Skulle något krångla sitter rätt hjälp inte mer än ett samtal bort. Hela vår kundservice sitter samlad och är uppdelad i tre expertteam inom växel, ekonomi och teknik.

Service hos Tre

6

Nät.

Vi var första mobiloperatör i Sverige att lansera ett 3G-nät. Vi byggde ett riktigt snabbt och starkt 4G-nät och snart är framtiden här med nya utvecklade 4G+.

Om nätet

3

Lösningar.

Med smarta mobila lösningar blir din vardag enklare och din konkurrenskraft ökar, så att dina kunder alltid får en bra upplevelse av kontakten med ditt företag.

Våra lösningar