Till innehållet
Meny

Framtiden finns i
IOT och M2M.

Koppla upp din verksamhet.

Dagens moderna, trådlösa teknik har lagt grunden för en enormt stor affärsnytta. Genom att bygga uppkopplade system runt den redan så viktiga tekniken öppnar sig möjligheter vi alltid trott bara finns "i framtiden".

Det kan handla om allt från att styra kontorets belysning till avancerad mätteknik med smarta, trådlösa sensorer. Här hjälper vi ditt företag att gå från idé till verklighet.

Kapacitet som räcker till - imorgon också.

Från början förknippades M2M och IOT med GSM-teknik och små datamängder. Det räcker fortfarande till en del användningsområden, men utvecklingen går hela tiden framåt. Dagens tillämpningar kräver allt högre datahastigheter och större bandbredd. Det gör att nätet blir en allt viktigare faktor.

Alla våra tjänster använder sig av 3G och 4G. Det låter er lösning växa i en framtidssäker miljö som klarar kraven på allt större datamängder.

Uppkopplade lösningar för alla.

Hos oss är M2M- och IOT-lösningar tillgängliga för alla typer av företag, stora som små. Ni kanske redan har ett pågående projekt som behöver rätt teknik för att genomföras, eller idéer och visioner på ett koncept ni vill testa i mindre skala.

Vi erbjuder personlig hjälp med att ta fram en lösning i rätt skala, och har kvalificerade tekniker som stöttar er i planering, test och genomförande.

Pålitlig teknik
i alla väder.

Om ett problem eller en teknisk utmaning dyker upp är det viktigt att hitta en lösning - snabbt. Vi har alltid varit måna om att hålla vår kunskap inom företaget, och sköter all drift, övervakning och underhåll utan att blanda in andra leverantörer. Det gör att ni får hjälp av en erfaren tekniker, som förstår era krav och behov.

Vill ni vara extra säkra på er lösning kan vi hjälpa er att simulera både sannolika och osannolika scenarier i vårt test-labb.

Vi hjälper dig på vägen.

Boka rådgivning.

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa ditt företag med en lösning för M2M eller IOT? Ring oss på 020 - 33 33 33, eller fyll i formuläret nedan så hör en av våra företagsexperter av sig inom kort.

U

Service

Skulle något krångla sitter rätt hjälp inte mer än ett samtal bort. Hela vår kundservice sitter samlad och är uppdelad i tre expertteam inom växel, ekonomi och teknik.

Service hos 3

6

Nät

Vi var första mobiloperatör i Sverige att lansera ett 3G-nät. Vi byggde ett riktigt snabbt och starkt 4G-nät och snart är framtiden här med nya utvecklade 4G+.

Om nätet

3

Smarta lösningar

Med smarta mobila lösningar blir din vardag enklare och din konkurrenskraft ökar, så att dina kunder alltid får en bra upplevelse av kontakten med ditt företag.

Våra lösningar