Till innehållet
Meny

Internet of Things.

Från projekt till färdig lösning.

På Tre är vi måna om att förstå våra kunders krav och behov, så att vi kan bli en hjälpande hand i era IOT-projekt. Vi blir er partner för både små och stora lösningar, oavsett om ni är nära mål eller står i startgropen.

Vår teknikorganisation bidrar med erfarenhet och expertis i världsklass, och stöttar er i allt från planering, testande och genomförande.

Beställ startpaket

IOT hos Tre.

Säker och stabil uppkoppling

Våra IoT-lösningar byggs i en framtidssäker och stabil teknikmiljö, och genom att vi är en del i CK Hutchinson Group kan vi leverera anslutningar för IoT både lokalt och globalt, i över 200 länder.

Skalbarhet och utbyggnad

Växer ert behov med tiden kan ni vara trygga med att kunna skala upp och bygga ut era IoT-lösningar med tiden. Det gör det riskfritt för er att testa ett projekt i mindre skala och sedan ta ut det till färdig lösning.

NB-IoT

Vi är stolta över att kunna leverera NB-IoT. Den nya tekniken gör att täckningen ökar betydligt, och når fler platser i glesbygd och till och med under jord. NB-IoT är även mycket energieffektivt, vilket gör att t.ex. batteridrivna sensorer kan fungera i över 10 år.

Läs mer om NB-IoT

Allt i en plattform

P

Enkelt att använda

Med vår partner Cisco använder vi oss utav systemet Jasper för att erbjuda marknadens bästa plattform för olika sorters IoT-lösningar.

3

Full kontroll

Avancerade funktioner behöver inte vara svåra att använda, i Jasper kan ni på ett enkelt sätt kan sköta hela er IOT-lösning i ett och samma system.

X

Hantera era SIM-kort

Oavsett om ni har ett SIM-kort eller tusentals får ni en fullständig överblick över alla era SIM-kort, och kan styra dessa som ni vill.

Logga in i Jasper

Startpaket för IoT

Beställ ett startpaket, så att ni kan börja experimentera och upptäcka vad vilka möjligheter som finns i er verksamhet. Startpaketet är kostnadsfritt, har ingen bindningstid och är giltigt i 6 månader.
I startpaketet ingår:

 • Konto till IoT-portalen
 • 3 SIM-kort med 30 MB data/mån
 • 50 SMS/mån och 10 min röstsamtal/mån
 • Support och uppstart med hjälp av vårt IoT-team
 • Läs mer och beställ

  Berätta gärna om era idéer.

  Vi hjälper er på vägen.

  Oavsett om ni redan står i startgropen, eller inte har påbörjat ert projekt, hjälper vi er att identifiera vilka behov ni har och vad som krävs för att just er lösning ska bli så bra som möjligt.

  Hur vill du bli kontaktad?