Till innehållet
Meny

IP-telefoni.

Ring med IP-telefoni från hela världen.

Med IP-telefoni behövs inga telefonjack, fasta linor eller krångel. Så länge du är uppkopplad kan du svara och prata oavsett om du använder mobilen, surfplattan eller datorn.

Dessutom öppnar sig helt nya affärsmöjligheter när du kan ringa obehindrat även utomlands, allt som behövs är en internetuppkoppling.

Vi hjälper er.

Fyll i dina uppgifter för att bli kontaktad av en företagsrådgivare. Tillsammans tittar vi på hur just din verksamhet kan dra nytta av 3Växel.

Hur vill du bli kontaktad?

IP-telefoni på olika sätt.

P

Softphone.

Enkel samtalshantering i datorn.

Med Softphone kan du ringa och ta emot samtal direkt i din dator. Tjänsten är kompatibel med vår mobila växel, och är perfekt för dig som jobbar med en dator och hanterar många samtal om dagarna.

Mer om Softphone

6

WiFi-samtal.

Slut på dålig täckning och brutna samtal.

Med WiFi-samtal ringer du via din mobil, även på platser dit inte mobilnäten når. Tjänsten är kostnadsfri, det enda du behöver är ett trådlöst nätverk och en telefon som stödjer WiFi-samtal.

Mer om WiFi-samtal

E

Bordstelefoni.

Koppla till din växel och jobba var du vill.

En bordstelefon med stöd för IP-telefoni är ett bra arbetsredskap för receptionen, konferensrummet eller butiken. Du får en stationär, lättanvänd telefon som dessutom kan hantera växelfunktioner.

Kontakta säljare för mer info

Mobil växel.

Passar alla typer av företag.

Med vår mobila växel 3FrontOffice hjälper vi ditt företag att arbeta effektivt och helt mobilt, så att ni kan fokusera på att ge bästa bemötande åt era kunder och kontakter.

Mobil växel hos Tre

Vad är IP-telefoni?

VoIP, eller Voice over Internet Protocol gör det möjligt att ringa och ta emot vanliga röstsamtal över internet. På svenska brukar VoIP kallas för IP-telefoni (eller ibland även bredbandstelefoni).

Lär dig mer om IP-telefoni