Till innehållet
Meny

Telefonväxel anpassad för mäklare.

Med vår nya växellösning för Vitec Express får du upp kundens namn, objekt och senaste bud automatiskt i datorn. Hantera inkommande samtal som ett proffs.

Fantastiskt samarbete med Vitec.

Tillsammans med Vitec Express har vi utvecklat en unik tjänst som förenklar arbetet för tusentals mäklare. Nu kan du som mäklare med ett knapptryck ringa upp spekulanter direkt i Vitec-systemet. Du får även upp kundinformation i datorn vid inkommande samtal.

U

Bli mer personlig.

Med Vitec Express får du upp all information automatiskt i datorn när dina kunder ringer. Du ser namn, vilket objekt personen är intresserad av och senaste bud.

F

Hur kommer jag igång?

För att använda Vitec Express integrerat med växellösningen 3FrontOffice behöver du Vitec Express-programmet som du köper direkt från Vitec. Från oss behöver du ett Företagsabonnemang med växeltjänsten 3FrontOffice och 3FrontOffice Softphone som gör att du kan ringa och ta emot samtal i din dator.

M

Flexibel kommunikationslösning.

3FrontOffice Softphone är en IP-telefonitjänst för PC och MAC som fungerar via internetuppkopplingar var som helst i världen. Samtalet debiteras alltid som om du ringde ifrån Sverige. När det ringer kan du välja att svara antingen på mobilen eller i datorn.

Vi hjälper dig på vägen.

Boka rådgivning.

Vi berättar gärna mer om Vitec Express och alla våra andra lösningar. Ring oss på 020 - 33 33 33 eller fyll i formuläret nedan så hör en av våra företagsexperter av sig inom kort.

Hur vill du bli kontaktad?

Kan jag använda Vitec Express?

För att använda den här smidiga lösningen för Vitec Express behöver du vara kund hos oss. Som företagskund får du obegränsat med samtal, SMS och MMS i ditt abonnemang. Med vår lösning 3FrontOffice Softphone funkar tjänsten utmärkt.

3FrontOffice Softphone är en IP-telefonitjänst för PC och MAC som fungerar via internet-uppkopplingar var som helst i världen. Samtalet debiteras alltid som om du ringde ifrån Sverige. När det ringer kan du välja att svara antingen på mobilen eller i datorn.