Till innehållet
Meny

Företagslösningar.

Vi erbjuder flera olika tjänster och lösningar för företag. Vad sägs om en mobil växel, mobillösning, betallösning, utlandssamtal, telefoni, obegränsat bredband eller surfplattor?

Lösningar för
alla företag.

Det är viktigare än någonsin att kommunikationen fungerar idag. Kraven är höga både från kunder och personal. Med företagslösningar från Tre hjälper vi er med det där krångliga, oavsett om ni behöver en helhetslösning eller bara ett enkelt företagsabonnemang.

Vi hjälper er.

Fyll i dina uppgifter för att bli kontaktad av en företagsrådgivare. Tillsammans tittar vi på hur just din verksamhet kan dra nytta av 3Växel.

Hur vill du bli kontaktad?

Se våra olika lösningar.

Telefoni.

Med 3Företag ingår obegränsade samtal, SMS och surf inom Sverige.

Telefoni hos Tre

Bredband och surfplattor.

Nu kan ni slippa alla sladdar och trassel, samtidigt som uppkopplingen kan tas med och användas överallt.

Läs mer om mobila bredband

Mobil växel.

Med vår mobila växel från Tre ger alla företagare möjlighet till ett professionellt kundbemötande, flexiblare arbetsdag utan att missa några affärer.

Lär känna vår mobila växel

Utland.

Nu kan ni resa utomlands och samtidigt vara trygg med kostnaderna, oavsett om det gäller en kort visit i grannlandet eller återkommande långa resor.

Utomlands med Tre

IOT.

Med dagens mobila uppkopplingar är IOT-tjänster tillgängliga för fler och fler företag, oavsett om det gäller att styra kontorets belysning eller att koppla upp avancerad mätteknik med smarta, trådlösa sensorer.

Läs mer om IOT

IP-telefoni.

Med IP-telefoni behövs inga telefonjack, fasta linor eller krångel, bara en internetuppkoppling. Då kan ni svara och prata oavsett om ni använder mobilen, surfplattan eller datorn.

Läs mer om IP-telefoni

Betallösningar.

Att ta betalt på ett mobilt sätt är nyckeln till både kunder och affärer. Dessutom blir det både enklare och billigare för er än vad många av dagens traditionella lösningar är.

Läs mer om våra betallösningar

Produktblad.

Vill du ha mer information att spara ned eller skriva ut? Ladda ned något av våra produktblad i pdf-format.

Produktblad

Företagsväxel hos Creative Headz.

En lösning som underlättar vardagen.

Möt Joceline, VD på Creative Headz som berättar om hur en företagsväxel underlättar deras arbetsdag. Ta del av de smarta funktionerna som kanske kan appliceras även på Ert företag.

Inspirerad av vår mobila växel