M

Telefoni.

Idag behöver vi kunna ringa, skicka SMS och surfa både mycket och länge. Därför har vi byggt upp våra abonnemang med helt fasta priser, där det enda du behöver välja är hur mycket surf som ska ingå.

Telefoni hos Tre

X

Bredband och surfplattor.

Med en mobil bredbandsuppkoppling öppnar sig många nya möjligheter. Ni slipper sladdar och trassel, samtidigt som uppkopplingen blir helt mobil och kan tas med där den behövs för stunden.

Mobila bredband

E

Mobil växel.

En mobil växel från Tre ger alla företagare möjlighet till ett professionellt kundbemötande, utan att missa några affärer. På köpet får ni en flexiblare arbetsdag och mycket mer.

3FrontOffice

4

Utland.

Tiden då telefonen låg avstängd på hotellet är förbi. Vi har lösningar som gör att du kan vara trygg med kostnaderna, oavsett om det gäller en kort visit i grannlandet eller återkommande långa resor.

Utomlands med Tre

I

Betallösningar.

Att ta betalt på ett mobilt sätt är nyckeln till både kunder och affärer. Dessutom blir det både enklare och billigare för er än vad många av dagens traditionella lösningar är.

Betallösningar

G

Konferenstelefoni.

Vägen till en flexiblare organisation i många företag är att hålla möten på ett enklare och mer kostnadseffektivt sätt. Släpp in fler i mötesrummet, eller håll ett möte där ingen behöver lämna sin arbetsplats.

Möten för alla