Till innehållet
Meny

Telefoni.

Telefoni som passar
dagens företag.

Våra mobilabonnemang är framtagna för att möta de krav som moderna företag ställer på sin telefonilösning. Fasta priser på samtal, SMS och MMS inom Sverige och EU gör att du kan använda din telefon precis som du vill, dessutom har vi flera olika surfmängder att erbjuda, för alla typer av behov.

Mobilmodeller Abonnemang

Har du frågor?

Boka rådgivning.

Vi berättar gärna mer om hur våra olika telefonilösningar kan hjälpa ditt företag att få en enklare vardag. Ring oss på 020 - 33 33 33, eller fyll i formuläret nedan så hör en av våra företagsexperter av sig inom kort.

Fasta priser.

Med ett 3Företag-abonnemang kan du använda din telefon utan att behöva tänka på dina samtalsminuter eller hur långa SMS du skriver.

Det är helt enkelt fritt att ringa, SMSa och MMSa så mycket du behöver inom Sverige. Dessutom får du tillgång till stabil surf i ett nät med höga hastigheter, där du själv väljer den surfmängd du behöver.

Mobil med fast pris

3Världen Företag.

Med abonnemangen 3Företag 35 GB, 65 GB och Obegränsat, och 24 månaders bindningstid, läggs tjänsten 3Världen Företag till. Den gör att du ringer, surfar och skickar SMS i hela 80 länder till samma pris som i Sverige.

Dessutom ingår 10 samtalstimmar och 3000 SMS från Sverige till 3Världen- och EU/EES-länder, varje månad.

Om 3Världen Företag

U

Service.

Skulle något krångla sitter rätt hjälp inte mer än ett samtal bort. Hela vår kundservice sitter samlad och är uppdelad i tre expertteam inom växel, ekonomi och teknik.

Service hos Tre

6

Nät.

Vi var första mobiloperatör i Sverige att lansera ett 3G-nät. Vi byggde ett riktigt snabbt och starkt 4G-nät och snart är framtiden här med nya utvecklade 4G+.

Om nätet

3

Lösningar.

Med smarta mobila lösningar blir din vardag enklare och din konkurrenskraft ökar, så att dina kunder alltid får en bra upplevelse av kontakten med ditt företag.

Våra lösningar