Telefoni.

Telefoni som passar
dagens företag.

Våra mobilabonnemang är framtagna för att möta de krav som moderna företag ställer på sin telefonilösning. Fasta priser på samtal, SMS och MMS inom Sverige och EU gör att du kan använda din telefon precis som du vill, dessutom har vi flera olika surfmängder att erbjuda, för alla typer av behov.

Mobilmodeller Abonnemang

Fasta priser.

Med ett 3Företag-abonnemang kan du använda din telefon utan att behöva tänka på samtalsminuter, kostnader eller hur långa SMS du skriver.

När du beställer våra företagsabonnemang med 35, 65 & obegränsad surfmängd och 24 månaders bindningstid läggs tjänsten 3Världen Företag till. Men den surfar och ringer du till samma pris som inom Sverige i 80 länder. Dessutom ingår 10 samtalstimmar och 3000 SMS/mån från Sverige till 3Världen- & EU/EES-länder.

Det är helt enkelt fritt att ringa, SMSa och MMSa så mycket du behöver inom Sverige. Dessutom får du tillgång till stabil surf i ett nät med höga hastigheter, där du själv väljer den surfmängd du behöver.

Mobil med fast pris

Abonnemang utan bindningstid.

Har du redan en mobil du är nöjd med? Då är det bästa valet att behålla den och skaffa ett obundet abonnemang. Blir det sedan dags att byta till en ny mobil gör du enkelt det genom att antingen förlänga abonnemanget, eller välja en ny mobil till kontantpris.

Vill du istället köpa en mobil direkt ingår den i ett totalpris ihop med ditt abonnemang.

Obundna abonnemang

Vi hjälper dig på vägen.

Boka rådgivning.

Vi berättar gärna mer om hur våra olika telefonilösningar kan hjälpa ditt företag att få en enklare vardag. Ring oss på 020 - 33 33 33, eller fyll i formuläret nedan så hör en av våra företagsexperter av sig inom kort.

U

Service.

Skulle något krångla sitter rätt hjälp inte mer än ett samtal bort. Hela vår kundservice sitter samlad och är uppdelad i tre expertteam inom växel, ekonomi och teknik.

Service hos Tre

6

Nät.

Vi var första mobiloperatör i Sverige att lansera ett 3G-nät. Vi byggde ett riktigt snabbt och starkt 4G-nät och snart är framtiden här med nya utvecklade 4G+.

Om nätet

3

Lösningar.

Med smarta mobila lösningar blir din vardag enklare och din konkurrenskraft ökar, så att dina kunder alltid får en bra upplevelse av kontakten med ditt företag.

Våra lösningar