Till innehållet
Meny

Telefoni.

Företagstelefoni ska
vara enkelt.

Nu har vi på Tre Företag valt att slopa alla våra mobilabonnemang - utom det med obegränsad surf i Sverige. Som nu bara kostad 249 kr/mån. Gäller nya avtal från och med den 6 maj 2019.

Välkommen till ett enklare arbetsliv.

Mobiler Abonnemang

Har du frågor?

Boka rådgivning.

Vi berättar gärna mer om hur våra olika telefonilösningar kan hjälpa ditt företag att få en enklare vardag. Ring oss på 020 - 33 33 33, eller fyll i formuläret nedan så hör en av våra företagsexperter av sig inom kort.

Ett abonnemang.
Obegränsad surf.

Med abonnemanget 3Företag kan du använda din telefon utan att behöva tänka på hur mycket du surfar eller hur många samtal du ringer.

Det är helt enkelt fritt att ringa, SMSa och surfa så mycket du behöver inom Sverige. Dessutom får du tillgång till stabil surf i ett nät med höga hastigheter i 3G och 4G.

Mobil med fast pris

3Världen Företag.

När du skaffar 3Företag med bindningstid ingår inte bara obegränsad surf. Då läggs även tjänsten 3Världen Företag till utan extra kostnad. Den gör så att du ringer, surfar (upp till 100 GB) och SMSar till samma pris som hemma i hela 80 länder.

Dessutom ingår 10 samtalstimmar och 3000 SMS från Sverige till 3Världen- och EU/EES-länder, varje månad.

Om 3Världen Företag

U

Service.

Skulle något krångla sitter rätt hjälp inte mer än ett samtal bort. Hela vår kundservice sitter samlad och är uppdelad i tre expertteam inom växel, ekonomi och teknik.

Service hos Tre

6

Nät.

Vi var första mobiloperatör i Sverige att lansera ett 3G-nät. Vi byggde ett riktigt snabbt och starkt 4G-nät och snart är framtiden här med nya utvecklade 4G+.

Om nätet

3

Lösningar.

Med smarta mobila lösningar blir din vardag enklare och din konkurrenskraft ökar, så att dina kunder alltid får en bra upplevelse av kontakten med ditt företag.

Våra lösningar