Till innehållet
Meny

Utland.

Var mobil
även utomlands.

Oavsett om det är på tjänsteresan eller semestern tycker vi att man ska kunna vara lika mobil utomlands som hemma i Sverige. Vi har smarta och prisvärda lösningar som passar både dig som reser sporadiskt och dig som ofta arbetar i och ringer till utlandet.

För många mobilabonnemang innebär det att du får ringa, skicka SMS/MMS och använda all den surf som ingår i ditt abonnemang i Sverige och EU.

Med tilläggstjänsten 3Världen Företag ringer och surfar du till samma pris som inom Sverige i 80 länder. Dessutom ingår 10 samtalstimmar och 3000 SMS/mån från Sverige till alla 3Världen- och EU/EES-länder.

Läs mer om 3Världen Företag Utlandspriser

Vi hjälper dig på vägen.

Boka rådgivning.

Vi berättar gärna mer om hur du och ditt företag kan använda er telefoni i utlandet på ett enkelt och problemfritt sätt.

Ring oss på 020 - 33 33 33, eller fyll i formuläret nedan så hör en av våra företagsexperter av sig inom kort.

Växeln använder ni som hemma.

Det enda du behöver är WiFi och en mobil växel med Softphone-tjänsten. Då ringer du i utlandet precis som när du är hemma i Sverige. Du väljer själv om du vill ringa via datorn, en fast IP-telefon eller mobilen. Vår växel är är en helt molnbaserad växellösning utan krångliga installationer. Den är dessutom flexibel och enkel att anpassa efter er verksamhet.

Läs mer om 3FrontOffice

U

Service.

Skulle något krångla sitter rätt hjälp inte mer än ett samtal bort. Hela vår kundservice sitter samlad och är uppdelad i tre expertteam inom växel, ekonomi och teknik.

Service hos Tre

6

Nät.

Vi var första mobiloperatör i Sverige att lansera ett 3G-nät. Vi byggde ett riktigt snabbt och starkt 4G-nät och snart är framtiden här med nya utvecklade 4G+.

Om nätet

3

Lösningar.

Med smarta mobila lösningar blir din vardag enklare och din konkurrenskraft ökar, så att dina kunder alltid får en bra upplevelse av kontakten med ditt företag.

Våra lösningar