Utland.

Var mobil
även utomlands.

Oavsett om det är på tjänsteresan eller semestern tycker vi att man ska kunna vara lika mobil utomlands som hemma i Sverige. Vi har smarta och prisvärda lösningar som passar både dig som reser sporadiskt och dig som ofta arbetar i och ringer till utlandet.

För många mobilabonnemang innebär det att du får ringa, skicka SMS/MMS och använda all den surf som ingår i ditt abonnemang i Sverige och EU.

Med tilläggstjänsten 3Världen Företag ringer och surfar du till samma pris som inom Sverige i 80 länder. Dessutom ingår 10 samtalstimmar och 3000 SMS/mån från Sverige till alla 3Världen- och EU/EES-länder.

Läs mer om 3Världen Företag Utlandspriser

Växeln använder ni som hemma.

Det enda du behöver är WiFi och en mobil växel med Softphone-tjänsten. Då ringer du i utlandet precis som när du är hemma i Sverige. Du väljer själv om du vill ringa via datorn, en fast IP-telefon eller mobilen. Vår växel är är en helt molnbaserad växellösning utan krångliga installationer. Den är dessutom flexibel och enkel att anpassa efter er verksamhet.

Läs mer om 3FrontOffice

Vi hjälper dig på vägen.

Boka rådgivning.

Vi berättar gärna mer om hur du och ditt företag kan använda er telefoni i utlandet på ett enkelt och problemfritt sätt.

Ring oss på 020 - 33 33 33, eller fyll i formuläret nedan så hör en av våra företagsexperter av sig inom kort.

U

Service.

Skulle något krångla sitter rätt hjälp inte mer än ett samtal bort. Hela vår kundservice sitter samlad och är uppdelad i tre expertteam inom växel, ekonomi och teknik.

Service hos Tre

6

Nät.

Vi var första mobiloperatör i Sverige att lansera ett 3G-nät. Vi byggde ett riktigt snabbt och starkt 4G-nät och snart är framtiden här med nya utvecklade 4G+.

Om nätet

3

Lösningar.

Med smarta mobila lösningar blir din vardag enklare och din konkurrenskraft ökar, så att dina kunder alltid får en bra upplevelse av kontakten med ditt företag.

Våra lösningar