Till innehållet
Meny

Mobilabonnemang till ditt företag.

Obegränsad surf och fria samtal inom Sverige för endast 249 kr/mån.

Vilket är det bästa företagsabonnemanget?

På Tre har vi gjort det enkelt att välja och samlat obegränsad surf, fria samtal, SMS och MMS inom Sverige i ett och samma abonnemang,
3Företag för endast 249 kr/mån.

Med tilläggstjänsten 3Världen Företag kan ni surfa som hemma i 80 länder och ringa 3000 samtalsminuter från Sverige till utlandet varje månad.

Läs mer om 3Världen

Med eller utan bindningstid? Du väljer.

Ibland finns behovet att kunna vara flexibel med bindningstider medan det ibland är viktigare att snabbt och enkelt köpa in jobbmobiler till sina medarbetare. Oavsett vad just er verksamhet behöver hittar du det hos oss på Tre. Abonnemanget 3Företag kan beställas helt utan bindningstid eller kombineras med mobil i 24 månader.Populära företagsmobiler från Apple, Samsung och andra stora tillverkare

Vi har ett brett utbud av jobbmobiler i alla prisklasser från stora tillverkare som Apple, Samsung, Huawei m fl. Välj populära jobbmobilen iPhone XS eller varför inte Samsung Galaxy S10e för dig som föredrar Android.
Till alla företagsmobiler

Slipp obehagliga överraskningar med fastpris

Med 3Företag kan ni känna er trygga med det fasta priset på 249 kr/mån och ringa, SMSa, MMSa och surfa helt obegränsat inom Sverige.

Det finstilta.

Med 3Världen Företag kan du surfa till samma pris som inom Sverige upp till ditt abonnemangs datakvot (max 100 GB), vid tillfällig vistelse i länder som ingår i 3Världen Företag och EU/EES. Samtal och SMS ingår till svenska och lokala nummer i det 3Världen-land som du befinner dig i (ej betal- och satellitsamtal). Från Sverige ingår även 3000 SMS och 10h internationella samtal/mån till lokala nummer i länder inom 3Världen samt EU/EES. Tillgängl. för Tre Företags röstabonnemang 3Företag med 24 månaders bindningstid. Gäller nya avtal från och med den 6/5 2019. I 3Världen-länder dras musiksurf från din datamängd.