Till innehållet
Meny
29 kr/ mån Uppsägningstid: 30 dagar

3Säkerhet

Oavsett om du surfar via mobilen, surfplattan eller datorn är det viktigt att känna till och skydda sig mot de säkerhetsrisker som finns. Internet är ett globalt nätverk utan landsgränser vilket innebär att din oskyddade enhet kan utsättas för angrepp var du än befinner dig. Med 3Säkerhet kan du skydda dina enheter även när de är uppkopplade mot ditt hemma-WiFi, på kontoret eller på resa.

3Säkerhet hjälper dig också att minimera risken för att utomstående kommer åt känslig information som dina lösenord, bank- och personuppgifter. 3Säkerhets antivirusskydd skannar appar och filer som laddas ner, blockerar farliga filer och skyddar dig mot skräppost, s.k. spam.

Du kan köpa 3Säkerhet för 1-10 enheter.

Just nu 2 månader fritt!
Vid köp av 3Säkerhet för 3 eller fler enheter får du de första två månaderna kostnadsfritt. Passa på och prova 3Säkerhet för din mobil, surfplatta och dator.

Så mycket kostar 3Säkerhet
3Säkerhet för 3 enheter 49 kr/mån.
3Säkerhet för 5 enheter 69 kr/mån.
3Säkerhet för 10 enheter 99 kr/mån.

Behöver du bara säkra en enhet?
Inga problem. Vi har också 3Säkerhet 1 enhet för 29 kr/mån.

Det här ingår i 3Säkerhet.

* Stöldskydd
* Virusskydd
* Programkontroll
* Möjlighet att säkra företagets enheter (telefoner, surfplattor, datorer)

Så här skaffar du 3Säkerhet.

1. Logga in på Mitt3
2. Klicka på Abonnemang och välj 3Säkerhet
3. Välj det mobilnummer du vill köpa 3Säkerhet för
4. Ange din e-postadress
5. Klicka på antal enheter du vill köpa licenser för. Inom kort får du ett mail. 6. I mailet finns inloggningsuppgifter till Säkerhetsportalen. Här aktiverar du 3Säkerhet för varje enhet och laddar ner 3Säkerhet-appen och klienten till de enheter du vill skydda.

Skydda alla dina enheter.

Skydda alla dina enheter.

3Säkerhet ger dig ett komplett skydd för alla dina enheter. Med flera licenser kan du skydda inte bara din mobil utan även dator och surfplatta. Vi rekommenderar 3Säkerhet för 3-10 enheter så att du kan skydda de enheter som är viktigast för dig.

Surfa säkert.

3Säkerhet ser till att du alltid kan surfa säkert på nätet. Skydda dina personliga uppgifter, lösenord och bilder. När du använder banktjänster kan du känna dig trygg vid betalningar på nätet när du har 3Säkerhet installerat.

Stöldskydd.

Med 3Säkerhet kan du spåra en försvunnen eller stulen enhet och hitta den igen. Det går även att radera personlig information från den försvunna enheten.

Antivirus.

Uppdaterar och kontrollerar dina enheter i bakgrunden och rensar bort skadligt innehåll. Tekniken som används är prisbelönt och bland de bästa i världen. Läs mer...

Säkerhetsportalen.

Logga in i Säkerhetsportalen för att enkelt skydda dina enheter. Här kan du administrera dina licenser och bjuda in familj och vänner så att även de kan skydda sina mobiler, surfplattor och datorer. Säkerhetsportalen når du via Mitt3. Har du redan 3Säkerhet kan du ladda ner 3Säkerhet-appen direkt till din mobil.

Föräldrakontroll.

Med föräldrakontroll kan du skydda barn mot olämpligt innehåll på nätet och dessutom kan du tidsbegränsa användandet av vissa program och skärmtid.

Systemkrav.

Windows
Windows 10, 8,1, 8, 7, Vista med Service Pack 2 eller senare, XP med Service Pack 3 eller senare. 

Mac
10.11 (El Capitan), 10.10 (Yosemite), 10.9 (Mavericks), 10.8 (Mountain Lion)

Mobiler och surfplattor
iOS:  Version 8 eller senare med 10MB ledigt hårddiskutrymme.
Android: 4.0 eller senare med 70 MB ledigt hårddiskutrymme.
Windows Phone: Windows Phone 8 och 10 med 5 MB ledigt hårddiskutrymme.