Till innehållet
Meny

Förläng företagsabonnemang.

När du har tre månader eller mindre kvar på din bindningstid kan du förlänga ditt företagsabonnemang med en ny mobiltelefon. Ring våra rådgivare på 020-33 33 33 för att förlänga, eller gör det här på tre.se.

Förläng med mobil

Bindningstid.

När du tecknar ett abonnemang är bindningstiden 18 eller 24 månader. När du har tre månader eller mindre kvar på din bindningstid kan du förlänga ditt abonnemang med en ny mobiltelefon eller byta till ett annat abonnemang.

Läs mer om bindningstid

Villkor vid förlängning.

Om du förlänger abonnemanget i förtid läggs din nya bindningstid på från det datum din första bindningstid skulle ha gått ut. Inte från det datumet du gör förlängningen.

Väljer du att inte göra en förlängning fortsätter abonnemanget enligt ditt nuvarande avtal. En kreditkontroll görs varje gång du väljer att förlänga ditt abonnemang.

Byta abonnemang.

Har ditt användande förändrats sedan du skaffade ditt abonnemang hos oss? När som helst under bindningstiden kan du byta upp ditt abonnemang. Har du ingen bindningstid kvar kan du byta till valfritt abonnemang.

Vad händer med min bindningstid om jag byter abonnemang?

Om du väljer att byta abonnemangsform kommer du behålla samma bindningstid som innan. Väljer du istället att förlänga ditt abonnemang med eller utan hårdvara kommer bindningtiden att förlängas. 

Jag vill byta till ett billigare abonnemang, hur gör jag?

För att byta till ett billigare abonnemang än det du har i dag, behöver du kontrollera om det finns bindningstid kvar på ditt nuvarande avtal. Har den gått ut kan du byta till ett lägre/billigare abonnemang. Finns det fortfarande bindningstid kan du endast byta till ett högre abonnemang än det du har i dagsläget.

Dags för ny mopbil

Dags för ny mobil?

Hos oss hittar du de senaste mobilerna från Apple, Samsung och Sony Xperia och många fler. Välj en telefon och det abonnemang som passar dig bäst. På tre.se får du alltid fri frakt.

Upptäck våra telefoner

Kundservice.

Kundservice.

Vår Kundservice hjälper dig med din mobila växel, förlänga ditt abonnemang och smarta uppdateringar och manualer för både mobiler och bredband.

Gå till Kundservice.