Till innehållet
Meny

Blanketter.

Här kan du ladda ner blanketter för fullmakt och nummerflytt samt ansöka om överlåtelse med BankID. Fyll i blanketten och skicka in till oss så hjälper vi dig vidare.

Tillbaka till villkor & blanketter

För privatkunder.

För återförsäljare och ombud.

För företagskunder.

För återförsäljare och ombud.

Så här fyller du i våra blanketter.

Personnummer och organisationsnummer.

Våra blanketter avläses maskinellt och därför är det viktigt att nummerfälten är ifyllda på samtliga ställen där det efterfrågas på blanketterna. Tänk på att inte använda några andra tecken än siffror. Även fältet för namn/företagsnamn är obligatoriska uppgifter.
Personnummer och organisationsnummer.

Nummer som ska flyttas in till 3.

Det är viktigt att du anger det numret från den andra operatören som ska ersätta det du idag använder hos oss på 3. Det går ej att ange samma nummer.
Nummer som ska flyttas in till 3.

Fastnummer.

Här anger du ditt fasta hemnummer som du vill flytta in till 3. Gäller din nummerflytt endast ett fastnummer behöver du ha ett befintligt mobilabonnemang hos 3 och ange vilket mobilabonnemangsnummer som fastnumret ska placeras på. Detta mobilnummer anger du i rutan "nuvarande nummer hos 3".
Fastnummer.

Nuvarande nummer hos 3.

Detta är numret på abonnemanget som idag används hos 3 (har du fler än ett abonnemang är det väldigt viktigt att du anger vilket). Det nuvarande numret kommer att ersättas av det mobilnummer som flyttas in till 3 från den andra operatören.
Nuvarande nummer hos 3.

Ej angivet nummer.

Anges inget nuvarande nummer hos 3 på blanketten kan nummerflytten ej genomföras.
Ej angivet nummer.

Underskrift.

Båda personerna behöver skriva under blanketten.
Underskrift.