Till innehållet
Meny

Kivra.

Digital brevlåda för dina fakturor.

Vi är glada över att erbjuda våra företagskunder att kunna ta emot fakturor digitalt via Kivra. Det ger er en enklare hantering av fakturor och bokföringsunderlag, samtidigt som klimatpåverkan minskar. Via Kivras företagsbrevlåda får ni tillgång till era fakturor när som helst, var ni än befinner er.

Registrera dig här

Enklare företagande med Tre och Kivra.

Över 1,5 miljoner personer i Sverige använder Kivra för att få sin post från företag och myndigheter digitalt, istället för hem i brevlådan. Företagsbrevlådan är en tjänst för dig som använder Kivra och har ett aktiebolag, handelsbolag, kommanditbolag eller en ekonomisk förening (BRF).

Läs mer om Kivra

  • Samla bokföringsunderlaget digitalt
  • Dela den med en kollega eller ekonomikonsult
  • Säkrare än både vanlig post & e-post
  • Hitta snabbt bland företagets viktiga papper
  • Dokumenten tillgängliga när ni än behöver dem
  • Bra för miljön

Frågor och svar.

Hur kommer jag igång?

För att registrera en företagsbrevlåda behöver du först och främst ha registrerat dig på Kivra som privatperson, därefter kan du som har ett företag registrera bolagets företagsbrevlåda. Om ni tecknar firman i samråd så kan flera firmatecknare behöva signera med Mobilt BankID vid registreringen för att uppfylla era firmateckningsregler hos Bolagsverket. När det är uppfyllt öppnas er företagsbrevlåda. Ert företag kommer då automatiskt att ta emot post från anslutna avsändare.
Hur kommer jag igång?

Kostar det någonting att använda Kivra?

Nej, företagsbrevlådan hos Kivra är en gratistjänst och innebär ingen extra kostnad för er. För övriga tjänster hittar ni mer information på Kivras hemsida.
Kostar det någonting att använda Kivra?

Hur vet jag att en faktura har kommit?

Varje gång du får ett nytt brev i företagsbrevlådan får du en e-postavisering till den e-postadress du har registrerat. Även de personer som har tilldelad behörighet får en e-postavisering vid ny post i företagsbrevlådan.
Hur vet jag att en faktura har kommit?

Hur länge sparas fakturorna i Kivra?

Så länge ni önskar. Kivra gör inga rensningar bland dokumenten, så de ligger kvar där till dess att ni själva tar bort det.
Hur länge sparas fakturorna i Kivra?

Var hittar jag företagsbrevlådan?

För att se och hantera posten du fått i din företagsbrevlåda loggar du in på din privata Kivra via webbläsaren i en valfri enhet. Gå till Menyn och klicka på Tre som syns i menylistan. Har du fler företagsbrevlådor syns alla företagsnamnen i listan som du kan klicka på för att gå till respektive inkorg.
Var hittar jag företagsbrevlådan?