Till innehållet
Meny

Uppgradering av 3FrontOffice-appen.

6 december 2016.

Idag lanserar vi en uppgradering till appen för 3FrontOffice, både till iOS och Android. Den bjuder både på nya, smarta funktioner och förbättringar med avseende på stabilitet.

  • Ta foto till användarkatalogen genom appen
  • Förbättring av bevakad/aviserad koppling
  • Felkorrigering av synkronisering mellan favoriter i app och mobilens telefonbok
  • Förberedelse inför förbättrad nummerpresentation som kommer i januari
  • Dela kontakt i 3FrontOffice-appen via t.ex. e-post

 

Ta foto till katalogen.

Nu är det möjligt att ta bilder till 3FrontOffice-katalogen direkt genom appen. Fotot visas sedan i appen, i Softphone och i 3FrontOffice-webben.

  • Välj "Jag" i menyn
  • Klicka på bildrutan bredvid ditt namn
  • Använd kameran för att ta en bild
3FrontOffice App användarbild

Förbättring av bevakad koppling.

Med funktionen för bevakad koppling får du som kopplar samtalet prata med mottagaren innan samtalet lämnas över. 

  • Nu går det att ångra en påbörjad bevakad koppling även i iPhone
  • Ångra genom "Avbryt"-knappen och ring sedan upp en ny kollega med "Koppla"-knappen
  • iPhone: Genomför sedan kopplingen genom att lägga på luren
  • Android: Genomför kopplingen genom att trycka "Koppla"

Korrekt synk av favoriter.

Synkronisering av 3FrontOffice-katalogen gör att namn och ev. kontaktbild visas vid inkommande samtal. Observera att det endast är dina favoriter som sparas genom synkroniseringen, och visas vid inkommande samtal. Vill du ta bort dem från din mobil gör du det genom att avaktivera synkroniseringen i appen.

Använder du en iPhone behöver du se till att kontaktsynkronisering är påslaget under Inställningar > iCloud.