Till innehållet
Meny

3FrontOffice Link.

Som enda operatör lanserar vi nu 3FrontOffice Link, en gemensam växellösning för företag med verksamhet i både Sverige och Danmark. Här kan du ladda ner ett produktblad för att lära dig mer om 3FrontOffice Link.

Effektivisera samarbete och kommunikation.

Med 3FrontOffice Link förenklar du för dina kunder och gör det möjligt för dem att komma i kontakt med både svenska och danska medarbetare.

Hitta dina kollegor från både Sverige och Danmark i en och samma kontaktlista och se deras aktivitets- och samtalsstatus.

3FrontOffice Link i Sverige och Danmark

Utökad funktionalitet med 3FrontOffice Link.

För användare i Sverige och Danmark finns motsvarande växelapp; 3Kontakt i Danmark och 3FrontOffice i Sverige.

Användarna kan välja att ladda ner den danska eller svenska appen oavsett om huvudväxeln finns i Sverige eller Danmark. Språket i appen styrs av inställt språk i mobilen men du kan även ställa om till svenska, danska eller engelska.

Telefonkonferenser kan hållas mellan danska och svenska medarbetare. Alla inom företaget får inbjudan på sitt eget valda språk och externa deltagare får inbjudan av konferensvärden. Självklart kan alla inbjudna välja att delta via svenskt eller danskt nummer.

Kontakta oss för mer information om 3FrontOffice Link och dess fördelar för just ditt företag.

Pris.

3FrontOffice Link är ett tillval för företag i Sverige med 3FrontOffice L. Det ger dig kostnadsfria samtal inom företaget och en gemensam växellösning för Sverige och Danmark. Ladda ner vårt produktblad om 3FrontOffice Link.

495 kr/månad/företag ex moms
Gäller vid svensk huvudväxel.

För mer information eller beställning kontakta vår företagskundservice.