Till innehållet
Meny

Nytt i 3FrontOffice.

Den 8 juni lanserade vi några smarta och efterlängtade funktioner i 3FrontOffice och även uppdaterat appen för både Android och iPhone. Här är några av de nya funktionerna:

Vad är nytt?

De nya funktionerna är framtagna med hjälp av feedback och önskemål från dig som användare av 3FrontOffice. Några av nyheterna som tillkommit är:

  • Stäng av lämna meddelande i röstbrevlåda
  • Välj avisering från gruppinkorg
  • Spela upp lämnade röstmeddelanden i appen
  • Uppdatera kataloginformation genom att dra nedåt i appen

Stäng av lämna meddelande.

I röstbrevlådan kan du ställa in så att den som ringer dig inte kan lämna meddelande i telefonsvararen. Det är användbart vid längre frånvaro som t ex semester eller sjukskrivning för att slippa få en fylld röstbrevlåda. Du behöver inte lyssna av några meddelanden utan kan istället hänvisa till ett annat sätt att bli kontaktad på.

Hur ställer jag in det?

Logga in i 3FrontOffice-webb och gå in under Användarvy >  Tjänster > Inställningar för röstmeddelanden. Ett eget hälsningsmeddelande behöver spelas in för att funktionen ska aktiveras. Om du är befintlig 3FrontOffice-kund behöver du kontakta vår företagskundservice för att aktivera denna funktion kostnadsfritt för ditt företag.

Tips! Tala om för den som ringer att de inte kan lämna ett meddelande just nu.

3frontoffice röstmeddelanden

Välj avisering från gruppinkorg.

En efterfrågad funktion bland våra växel-adminstratörer är nu installerad. Nu kan du som administratör få bättre kontroll över vilka som ska ha avisering via SMS eller e-post från en gruppinkorg. 

Hur ställer jag in det?

Under inställningar för gruppinkorg kan du som administratör ställa in grupp för SMS-avisering och grupp för e-postavisering i 3FrontOffice-webbgränssnitt. OBS! De grupper som ska få aviseringar måste vara medlem i gruppinkorgen.

Tips! Skapa en speciell grupp för de som ska ta emot aviseringar och lägg in den gruppen som medlem i gruppinkorgen samt som grupp för aviseringar.

Spela upp meddelanden i appen.

Nu gör vi det enklare att spela upp röstmeddelanden i appen. Nu kan man lyssna direkt utan tillbakaringning. Tryck på ett meddelande i appen som du vill lyssna på och spela upp, pausa eller radera det direkt i appen.

Hur ställer jag in det?
Funktionen aktiveras automatiskt när du uppdaterar appen. När någon lämnar ett meddelande får du ett SMS till iPhone med en länk som öppnar röstbrevlådan i 3FrontOffice.

Har du en Android-mobil öppnar du 3FrontOffice-appen och går till app-menyn > Röstbrevlådan. Här ser du notiser för meddelanden som ännu inte avlyssnats samt samtalshistorik.

Tips! Högtalarläge är standard. Vill du lyssna utan att andra ska höra, anslut headset eller ring 333.

Uppdatera genom att dra nedåt.

Nu finns även en refresh-funktion i appen så att du enklare kan uppdatera t ex kataloginformation för kontakter m m. Att uppdatera genom att dra nedåt fungerar på alla sidor i appen, t ex när du vill se aktuell samtals- och aktivitetsstatus för dina kollegor.

refresh_katalog

Vill du lära dig mer om 3FrontOffice?

Välkommen att delta på våra kostnadsfria webinars om 3FrontOffice. Vi har olika utbildningstillfällen varje månad, då vi bland annat går igenom:

  • 3Frontoffice-appen
  • Administratörsgränssnittet
  • Telefonistgränssnittet/Softphone
  • Telefonkonferens

Utbildningen pågår under en timme via videolänk på din dator. Anmäl dig 24 timmar innan så att du säkert får plats.

Anmäl dig idag