Till innehållet
Meny

Nya partnertjänster för 3Växel.

3Växel med TeleQ Återuppringning

Den första tjänsten är TeleQ Återuppringning:
Nu lanserar vi en vassare återuppringningstjänst (call back) för 3Växel. Tjänsten heter TeleQ Återuppringning och levereras av Tres partner Aurora Innovation med en enkel integration mot 3Växel. Tjänsten gör att företaget ökar sin tillgänglighet och service när det är många som ringer.

  • Den som ringer till företaget och inte vill vänta i telefonkö kan beställa att bli återuppringd och kan välja vilket nummer som man vill bli uppringd på.
  • Den som ringer till företaget ges också möjlighet att välja när man vill bli uppringd.

TeleQ Återuppringning används idag av en mängd vårdmottagningar runt om i Sverige men det finns även bilhandlare, fastighetsbolag och andra som har behov av att styra uppringning av kunder till vissa telefontider. 

Integration mellan 3Växel och Upsales

Den andra tjänsten genererar i effektivare försäljning och enklare telefoni.

Tack vare ett samarbete mellan Tre och Upsales AB gör vi det riktigt enkelt för säljande företag att hantera telefonsamtal i 3Växel när man jobbar i Upsales. Upsales är en heltäckande plattform för effektiv försäljning och marknadsföring med bland annat kund och prospekthantering, marketing automation samt analysverktyg för kundresan.

Dessa funktioner ingår i integrationen:

  • Click2call – ring samtal med 3Växel Softphone genom att klicka på ett nummer i Upsales.
  • Kundkort pop up (CTI-integration) – rätt kundinformation visas automatiskt i Upsales vid inkommande samtal i 3Växel Softphone baserat på inkommande telefonnummer.