Till innehållet
Meny

Använd mobilen som hemma, i hela EU.

Med många av våra mobilabonnemang kan du ringa, skicka SMS/MMS och använda all den surf som ingår i ditt abonnemang i Sverige och EU.

Hur mycket surf ingår?

Med våra mobil- och bredbandsabonnemang kan du använda en del av den surf som ingår när du reser inom EU. Hur mycket surf du kan använda beror på vilket abonnemang du har valt.

Till mobiler Till surfplattor

Frågor & Svar.

Allt du vill veta om roaming.

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna som handlar om roaming. Se vad som ingår i ditt abonnemang, hur mycket du kan surfa när du är i ett EU-land och mycket mer.

Läs mer

Kom igång med roaming.

3

Aktivera dataroaming.

Om du vill kunna surfa på liknande sätt som hemma när du är i EU behöver du aktivera dataroaming. Här hittar du guider för aktivering till mobiler med både iOS och Android.

Aktivera dataroaming

6

Vad är roaming?

Roaming innebär att du använder din mobil utanför Sverige och lånar mobilnätet av en utländsk operatör.

Läs mer om roaming

w

Vilka länder ingår i EU?

Se vilka länder som ingår i EU. Från och med nu kan du använda de flesta av våra abonnemang på samma sätt som hemma när du är i något EU-land.

Se vilka länder som ingår

u

3Världen Företag.

Med tilläggstjänsten 3Världen Företag kan du surfa och ringa till samma pris som inom Sverige i 80 länder. Dessutom ingår 10 samtalstimmar och 3000 SMS/mån från Sverige till alla 3Världen- och EU/EES-länder.

Läs mer

4

Utlandspriser.

Ska du resa utanför EU? I vår prislista hittar du all information om vad det kostar att ringa, SMSa och surfa i olika länder.

Sök utlandspris

M

Dags för ny mobil?

Är du på jakt efter en ny mobil med ett abonnemang som du kan använda i hela EU? Kolla in hela vårt sortiment.

Våra mobiler