Till innehållet
Meny

Håll koll på resekostnaderna.

Mitt3-appen gör att du kan hålla koll på dina kostnader när du använder din mobil i utlandet. Allt ditt användande i utlandet visas nämligen under posten "Utland", så att du enkelt kan se vad det kommer att kosta dig.

Snabb överblick.

Direkt när du loggar in i Mitt3-appen ser du ditt utlandsanvändande som en separat post. I exemplet ovan har det kostat användaren 11,50 kr att använda sin mobil i utlandet.

Detaljerat användande.

Vill du veta exakt vad det är som har kostat? Klicka då på utlandsbubblan så får du upp en specifikation för allt användande. Här visas hur mycket SMS, samtal och datatrafik du använt, och vad det kommer att kosta dig.

Tips inför resan.

Ta reda på ditt surfbeteende.

Genom att logga in på Mitt3 innan du åker kan du enkelt ta reda på hur mycket du brukar ringa, SMS'a och surfa med din mobil. Gå in under fliken "Utforska" och tryck på knappen "Trender".

50 öre per MB.

Här kan du se hur ditt snittanvändande ser ut, och på så vis ta reda på hur mycket det skulle kosta att behålla t.ex. ditt surfbeteende i EU.

Surfar du t.ex 200 MB i veckan kostar det dig 100 kr att använda din mobil på samma sätt under en vecka i ett EU-land.

Mer för pengarna.

Glöm inte att med tjänsten 3Surfpass kostar 200 MB bara 69 kr. I Mitt3 kan du även köpa till tjänsten 3Resa, som förutom surf innehåller samtal och SMS. Tjänsterna ger dig användande i utlandet till ett fast pris under 7 dagar, så att du får ut ännu mer av din resa.

Utlandstjänster

Ladda ned Mitt3-appen.