Till innehållet
Meny

Abonnemangen som gör arbetslivet enklare.

Ett mobil eller bredbandsabonnemang ska vara enkelt, obegränsat och prisvärt. För att förenkla för Sveriges företag erbjuder Tre därför endast ett mobil,- bredbandsabonnemang  för företag, det med obegränsad surf i Sverige.

Det ska vara enkelt att göra affärer – både i Sverige och utomlands

Tre Företag har valt att ta bort alla abonnemang, utom ett, 3Företag. 3Företag är ett abonnemang med obegränsad surf i Sverige, väljer du 3Företag med bindningstid på 24 månader så läggs tilläggstjänsten 3Världen Företag till. Med 3Världen Företag ringer och surfar du som hemma i 80 länder.

Matylda Lovenvall, Head of Product, Marketing & Loyalty på Tre Företag, förklarar varför man har valt att slopa alla abonnemang utom ett.
- Det enskilt viktigaste för företagare, oavsett storlek, är att ha förutsägbarhet och kostnadskontroll. 3Företag är framtaget utifrån den kundinsikten, inte för att alla företagare har behovet av obegränsad data. Ett abonnemang där tillräckligt mycket data ingår innebär peace of mind. Du som företag får koll på dina månadskostnader och slipper onödig administration.

Det här får du med 3Företag röstabonnemang

  • Obegränsad surf i Sverige
  • Fria Samtal, SMS/MMS
  • 3Världen Företag*
  • 100 GB surf/mån i EU/ESS
  • WiFi-samtal och fri surf på musikstreaming

Pris per mån 249:-

*Ingår när du tecknar abonnemanget 3Företag med 24 månaders bindningstid.

 Gäller nya avtal fr o m 6/5 2019.

Det här får du med 3Bredband Företag 

  • Obegränsad surfmängd i Sverige
  • Huawei router B525 
  • Normalhastighet 10-56 Mbit/sek

Pris per mån 249:-

*Ingår när du tecknar abonnemanget 3Bredband Företag med 24 månaders bindningstid.

 Gäller nya avtal fr o m 22/8 2019.

Vill du veta mer? Kontakta våra företagsrådgivare eller beställ ditt nya abonnemang här.

 

Med 3Världen Företag röstabonnemang kan du surfa till samma pris som inom Sverige upp till ditt abonnemangs datakvot (max 100 GB), vid tillfällig vistelse i länder som ingår i 3Världen Företag och EU/EES. Samtal och SMS ingår till svenska och lokala nummer i det 3Världen-land som du befinner dig i (ej betal- och satellitsamtal). Från Sverige ingår även 3000 SMS och 10h internationella samtal/mån till lokala nummer i länder inom 3Världen samt EU/EES. Tillgängl. för Tre Företags röstabonnemang 3Företag med 24 månaders bindningstid. Gäller nya avtal från och med den 6/5 2019. I 3Världen-länder dras musiksurf från din datamängd.

Med 3Företag Bredband 249kr/mån. Alla priser anges exkl. moms. Med 3Företag Bredband ingår obegränsad data inom Sverige. Vid 24 månaders bindning ingår router Huawei B525.


För fullständiga villkor, se tre.se/foretag
Se prislista