Till innehållet
Meny

iPhone 11 Chip.

A13 Bionic. Det snabbaste chippet någonsin i en smartphone.

Den 13 september kl. 14:00 börjar förköpet på tre.se
Gör intresseanmälan för nya iPhone här

En banbrytande innovation från Apple som både iPhone 11 och iPhone 11 Pro kommer vara utrustade med är nya A13 Bionic-chip. Det snabbaste och mest kraftfulla chippet någonsin i en smartphone.

Snabbare processor och grafik i iPhone 11 och iPhone 11 Pro.

Tack vare Apples senaste innovation höjs nivån för prestanda markant vilket kommer märkas i allt du gör med iPhone 11 och iPhone 11 Pro. Det nya A13 Bionic-chippet har upp till 20% snabbare processor och grafik än A12 vilket är det som används i iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR

Bättre batteritid tack vare A13 Bionic-Chip.

Tack vare chippets effektivitet gör Apple gör sin största förbättring någonsin när det gäller batteritid. iPhone 11 Pro har upp till fyra timmar längre batteritid än iPhone XS medan batteriet i iPhone 11 Pro Max kan hålla i upp till fem timmar längre än iPhone XS Max. Dessutom medföljer en adapter för snabbladdning i iPhone 11 Pro om batteriet mot förmodan tar slut och behöver laddas snabbt.

A13 Bionic-chip i kombination med iOS 13.

Tillsammans med iOS 13 kommer A13 Bionic-chippet i iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max utgöra den bästa grunden någonsin för maskininlärning i en smartphone. Detta kommer bland annat märkas när du fotar med den nya TrueDepth-kameran som med hjälp av bild- och videoanalys i realtid kan fota och filma på ett helt fantastiskt sätt.

Läs mer:
Jämför iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max
Kameran i iPhone 2019