Till innehållet
Meny

Galaxy Watch.

4 funktioner vi älskar.

Samsung Galaxy Watch är en smartklocka som har det mesta du kan önska dig. Vi har testat Samsungs nya smartklocka och här är de funktionerna som vi gillar allra bäst. 

1. Lång batteritid

Galaxy Watch  har en oerhört lång batteritid. Det är faktiskt en av anledningarna till att vi gillar klockan så pass mycket som vi gör. Du som är aktiv, tränar, använder pulsmätaren och lyssnar på musik kan utan problem använda klockan i två dygn utan att ladda. Skulle du vara lite mindre aktiv räcker batteriet i upp till fyra dygn. Det kallar vi bra batteritid!

2. Snygg design

Klockan finns i tre olika modeller och i två storlekar, 42 mm och 46 mm. Alla modeller har Bluetooth + och 4G funktionalitet. Till utseendet liknar den här smartklockan mer en ”vanlig” klocka än en smartklocka. Den är elegant och sportig på samma gång. Du kan byta armband beroende om du ska till jobbet, gymmet eller festen. Klockarmband går att köpa i butiker där armband säljs.

3. Lyssna på Spotify

Ladda ner dina spellistor offline så kan du lyssna på musik när du tex tränar. Med offline spellistor kan du lyssna på musik utan att ha mobilen i närheten.

4. Samsung Pay

Nu kan du gå hemifrån utan varken mobil eller plånbok och ändå kunna handla vad du vill. Samsung Pay är inbyggt i klockan och gör att du blir ännu mera flexibel.

Kort sammanfattning.

Galaxy Watch hjälper dig bland annat med att hålla stressnivån nere, mäta din puls, sköta betalningar och så klart ge dig tiden. Det här är en klocka som passar i de flesta sammanhang tack vare dess eleganta design och att det är så enkelt att byta armband. Klockan har ett stort utbud av träningsaktiviteter vilket gör den till en bra träningskompis. Det finns 39 olika typer av träningsaktiviteter och du kan simma ner till 50 meters djup. Här är en smartwatch med många möjligheter, hoppas du gillar klockan lika mycket som vi!

Läs mer:

Kolla in våra mobiler från Samsung