Till innehållet
Meny

Huawei P40.

Allt om nya Huawei P40.

Det blir allt vanligare för mobiltillverkare att släppa flera modeller samtidigt. Med lanseringen av P30-serien fick vi tre grymma mobiler i olika prisklasser.I år, med lanseringen av P40-serien, tar vi in och börjar sälja två av Huaweis nya mobiler: P40 Pro och P40.

Bild på Huawei P40 (fram- och baksida)

Bild på Huawei P40 (fram- och baksida)

Det här inlägget kommer handla om Huawei P40 och gå in på kamera, skärm, prestanda och batteri.

Köp Huawei P40 Pro på tre.se

Kameran i Huawei P40.

Kamerahuset på Huawei P40 består av fyra kameror: tre bak (vidvinkel, ultravidvinkel och telefoto) och en fram. Samtliga kameror är utvecklade i samarbete med Leica och har stort ljusinsläpp och bra färgåtergivning, vilket gör att du kan ta bra bilder i mörker.

Med hjälp av AI-teknik kan du räkna med att det du fotar och filmar blir så bra som möjligt. Ett exempel är hur du efter att ha tagit bilden, kan filtrera bort motljus och till och med kombinera bilder för att ta bort sånt som du inte vill ha i bilden. Den här tekniken kallar Huawei för ”Golden Snap”.

Skärmen i Huawei P40.

I Huawei P40 sitter en 6,1’’ stor OLED-skärm med Full HD+-upplösning. Fingeravtrycksläsaren är integrerad i skärmen, och gör att du enkelt kan låsa upp mobilen.

Batteri och prestanda.

Huawei P40 Pro har ett kraftfullt batteri på 3800 mAh med stöd för snabbladdning. Precis som med kameran, tar batteriet hjälp av AI för att du ska få ut så mycket tid som möjligt ur mobilen.

I hjärtat av mobilen sitter Huaweis egenutvecklade chip ”Kirin 990 5G”, som tillsammans med 8 GB RAM och 256 GB lagringsutrymme gör att allt flyter på som det ska - oavsett om du ägnar dig åt vanligt vardagsanvändande eller om du verkligen pushar mobilen i ett krävande spel.

Utöver det har Huawei P40 stöd för snabbt WiFi (WiFi 5 eller 802.11ac), USB-C, Bluetooth 5,1, NFC och står emot vattenstänk enligt IP53.

Drivs av Android 10.

Allt detta drivs av Android 10 och Huaweis egna tillägg EMUI10 – ett program som ligger ovanpå operativsystemet och har hand om sånt som: mobilens layout, ikoner, grafik och mycket mer.

Köp Huawei P40 på tre.se.

På tre.se handlar du alltid fraktfritt och med snabba leveranser. Du betalar inte heller någon aktiveringsavgift. Köp Huawei P40 med eller utan abonnemang.

Köp Huawei P40 på tre.se

Läs mer.

Jämför Huawei P40 Pro och Huawei P40
Allt om Huawei P40 Pro
Vad är AppGallery? Huaweis nya appbutik
Huawei P40 Pro vs Huawei P30 Pro
Allt om P30-serien