Till innehållet
Meny

iPhone SE vs iPhone 11

Vilken ska jag välja?

Hur står sig iPhone 11 mot Apples iPhone SE? Går du i köptankar, men kan inte riktigt bestämma dig för vilken av dessa du ska välja?

I det här inlägget ställer vi mobilerna sida vid sida och jämför specifikationer och annat som kan vara intressant att veta – så att du ska få bättre koll på vilken mobil som passar just dig.

iPhone SE vs iPhone 11. Vilken ska jag välja?

Det som i första hand skiljer modellerna åt är att iPhone SE har en mindre skärm, en kamera i stället för två och Touch ID istället för Face ID. Framför allt är den mindre än iPhone 11, men har samma storlek som en iPhone 8.

Om du letar efter en prisvärd mobil, med den senaste tekniken tror vi att iPhone SE kan vara extra instressant för dig. iPhone SE och iPhone 11 delar nämligen mycket teknik med varandra.

Jämför iPhone SE med iPhone 11.

Fullständig specifikation, mer information och priser för alla abonnemang hittar du i webbshoppen på tre.se.

iPhone SE iPhone 11
Skärm
4,7''6,1''
LCD
1334x7501792x828
Bakre kamera
12 MP vidvinkel
-12 MP ultravidvinkel
Främre kamera
7 MP12 MP vidvinkel
Prestanda
64 GB lagring64 GB lagring
3 GB4 GB RAM
Apple A13 Bionic
Batteri
1821 mAh3110 mAh
Snabbladdning
Trådlös laddning
Övrigt
WiFi-samtal
Damm- och vattentåig (IP67)
Bluetooth 5
Apple Pay
Dual SIM (Nano + eSIM)
Touch IDFace ID

Kameran på baksidan av iPhone SE är i klass med iPhone XR och iPhone 11. Dock saknar  iPhone SE Apples nattläge ("Night Mode").

Specifikationen säger inte allt.

Även om insidan på en mobil är viktig, tror vi att specifikationen inte säger allt. I fallet iPhone SE, tror vi att du letar efter en klassisk Apple-upplevelse, med iOS, appar och spel - men i ett lite mindre format.

Men bara för att du köper en mindre mobil, till ett förmånligare pris, ska du inte behöva gå miste om prestanda och kamerakvalitet.

Varför väja iPhone SE?

Vi tror att du idag kanske har en iPhone 6, 7 eller 8, eller bara är ett fan av lite mindre mobiler, men att du fram till nu bara haft Android-modeller att välja på. Du kanske står i valet och kvalet att uppgradera, men att du inte gillar trenden med att mobilerna blir större och större...

Du vill inte kompromissa på kvalitet, prestanda eller funktioner - men samtidigt behålla funktioner som Touch ID, vilket inte finns på iPhone 11-serien.

Köp iPhone SE på tre.se

Varför välja iPhone 11?

Kanske är mobilen den enda skärmen i ditt hushåll? Då ska den ju klara allt vad gäller surfande, film, musik och spel. Med iPhone 11 får du en heltäckande skärm där mer får plats, vilket vi tror är viktigt för dig.

Du attraheras kanske också av den funktionalitet som bara Apples flaggskepp har, så som extra kameror, nattläge och andra häftiga kamerafunktioner.

Köp iPhone 11 på tre.se

Läs mer.

Ring till 80 länder med 3Världen Företag
Jämför iPhone 11 och iPhone 11 Pro