Till innehållet
Meny

3Återvinn.

Få rabatt på ditt abonnemang.

Hos oss kan du alltid återvinna din smartphone. Värdet dras som en rabatt från ditt nya eller befintliga abonnemang.

Vad är min gamla smartphone värd?

Här kan du snabbvärdera din gamla smartphone och se preliminärt hur mycket rabatt du får på ditt abonnemang om du återvinner den hos oss.

Värdera min gamla smartphone

Så här gör du.

J

Gå till en 3Butik.

Kom in med din gamla smartphone till en av våra 3Butiker. Mobilen behöver inte vara köpt av oss, vi tar emot alla smartphones.

M

Värdera din smartphone.

Personalen kontrollerar och värderar din gamla smartphone medan du väntar. Värdet bestäms utifrån modell och smartphonens skick.

K

Få rabatt.

Värdet av din gamla smartphone dras från månadsavgiften på ditt abonnemang. Du kan även skänka pengarna till någon av våra välgörenhetspartners.

Vi gör jobbet.

Istället för att sälja din gamla smartphone själv får du en snabb och korrekt värdering i din 3Butik. Enkelt och smidigt.

Säker radering.

Du kan vara trygg med att allt ditt innehåll raderas säkert och att ingenting råkar finnas kvar om din gamla smartphone får en ny ägare.

Snällt mot miljön.

Även gamla smartphones kan få ett nytt liv. Om din smartphone saknar inbytesvärde tar vi emot den ändå och ser till att den återvinns.

Det finstilta.

Erbjudandet om rabatt gäller när du lämnar in en smartphone som värderas till minst 100 kr. Värderingen sker på plats i 3Butik och förutsätter inlämning inom 14 dagr i samma skick som vid värderingstillfället. Vi reserverar oss för ev. tryckfel.